Lenovo presenterar nya produkter som förenklar vardagen
Hem LEVERANTÖRERLENOVO Lenovo presenterar idag nya produkter som förenklar vardagen

Lenovo presenterar idag nya produkter som förenklar vardagen

Publicerat av: Redaktionen

Anpassningen till en alltmer hybrid livsstil fortsätter att inspirera till mer lättanvända konsumentupplevelser.

Därför satsar Lenovo på smartare innovationer och pålitliga tjänster som förenklar vardagen.

Idag på MWC™, presenterade Lenovo sitt nya sortiment av bärbara 2-i-1 konvertibla och avtagbara datorer för konsumenter, samt en surfplatta och smarta lösningar.

  • IdeaPad Flex 5i är en konvertibel bärbar laptop med upp till 12:e generationens Intel® Core™ i7 U-seriens processor och Intel Iris™ Xe MAX-grafik. IdeaPad Flex 5 har upp till AMD Ryzen™ 7 U-seriens processor och inbyggd AMD Radeon™-grafik. De har även ett 360-graders gångjärn som gör det möjligt att ställa den i flera lägen, inklusive laptop till surfplatta-läge. Laptopens fällbara gångjärnsdesign gör att tangentbordet lyfts något när du öppnar den för en mer bekväm skrivupplevelse. De finns tillgängliga i både 14-tum och 16-tum och är utrustade med kristallklar bild med upp till 2,8K 16:10-skärm som erbjuds med ett OLED-alternativ för imponerande bildkvalitet. Skärmen har dessutom bättre kontrast och vidare betraktningsvinklar med upp till 100 procent DCI-P3 färgomfång och 400 nits ljusstyrka.
  • IdeaPad Duet 5i debuterar med populära Windows 11funktioner verifierade för surfplattor. Den är Lenovos senaste 12-tums avtagbara bärbara laptop med medföljande Bluetooth®-tangentbord. Välj mellan fyra användningslägen, inklusive laptop-läge med tillhörande folio-stativ, tablet-läge eller doodle in pen läge med den valfria Active Pen 3. Man kan också koppla bort skärmen helt för att jobba i free-mode samtidigt som du är på språng. IdeaPad Duet 5i är en lätt och supertunn laptop på endast 9,45 mm och har en bakre folioskalsdesign gjord av återvunnet material i nyanserna Stone Blue och Storm Grey. Den har även en 12-tums 2,5K IPS-pekskärm i 16:10-format med 96 procent DCI-3 färgomfång och 450 nits ljusstyrka som medför uppslukande underhållningsupplevelser.
  • IdeaPad Flex 5i Chromebook (14″, 7) drivs av upp till 12:e generationens Intel Core-processorer och har en fantastisk 14-tums FHD IPS-skärm med valfri 400-nit ljusstyrka och 100 procent sRGB. Vilket ger användaren en bättre visuell upplevelse genom att väcka underhållning och spel till liv. Den främjar också kreativitet med stöd från dess valfria stylus, plus en användarvänlig, större (120 mm x 75 mm) pekplatta för mer flexibilitet.
  • Lenovo presenterar nya produkter som förenklar vardagenIdeaPad Flex 3i Chromebook (15”, 7) är utrustad med en stor 15,6-tums FHD IPS-pekskärm, användarvänliga högtalare från MaxxAudio och massor av I/O-portar för kringutrustning. Dess lyhörda Intel Pentium® Silver N6000-processor gör det möjligt med multitasking samtidigt som användaren är på språng. Den har en 18,94 mm tunn och lätt ram (1,91 kg) som erbjuds i nyanserna Abyss Blue och Arctic Grey och hjälper till att göra denna konvertibla laptop perfekt för stilmedvetna pendlare. IdeaPad Flex 3i Chromebook har också extra bekvämlighet med en numerisk platta och en större pekplatta för ett mer naturligt användargränssnitt.
  • IdeaPad Duet 3 Chromebook (11”, 7) är en tunn laptop på endast 7,9 mm med den responsiva, fläktlösa och effektiva prestandan hos Qualcomms Snapdragon® 7c Gen 2 Compute Platform. Med upp till 12 timmars videostreaming, kan användare spela och arbeta längre. Användaren kan också ta in alla intryck och ljud i hög kvalité tack vare 11-tums 2K skärmen som är TÜV-certifierad för låg blåljusnivå samt de uppgraderade dubbla högtalarna.
  • Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) har en 10,61-tums 2K IPS LCD-skärm. Med fyrsidig smal ram, 400 nits ljusstyrka och upp till 85 procent skärm-till-skärm-förhållande kan användare njuta av underhållning i den högsta mobila streamingupplösningen som finns tillgänglig på en surfplatta med upp till 1080p. Den är idealisk för uppslukande streaming av dina favoritprogram och filmer från leverantörer såsom Netflix, Prime Video, Disney+ och andra6, allt i filmisk kvalitet. Surfplattan drivs av en rejäl åttakärnig processor med upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring för överlägsen prestanda och är utrustad med Android 12 OS med kommande uppdateringar. Förenkla skrivandet av anteckningar genom den valfria Lenovo Precision Pen 2 och Lenovo Instant Memo.

 

 

Relaterade Artiklar