Lenovo presenterar nya innovationer med målet att omdefiniera framtiden för den digitala världen
Hem LEVERANTÖRERLENOVO Lenovo presenterar de nya innovationer med målet att omdefiniera framtiden för den digitala världen

Lenovo presenterar de nya innovationer med målet att omdefiniera framtiden för den digitala världen

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo höll idag sitt årliga globala innovationsevent, Tech World, där de presenterade företagets vision för att utveckla samarbetet mellan användare, utrymmen och enheter.

Det för att skapa obegränsade möjligheter i både verkligheten samt inom applikationer och Metaverse.

Lenovo presenterade nya koncept, lösningar och innovationer som kommer att omdefiniera hur vi arbetar, lär oss och engagerar oss i den digitala världen. Företaget delade även sin vision för netto-nollutsläpp.

Utöver detta visade Lenovo för första gången deras koncept för rullbara smartphones och bärbara datorer. De menar på att rullbara skärmar möjliggör mer produktivitet, underhållning och anslutningsmöjligheter. Det ger en dynamisk, justerbar och större skärm, men på en mindre enhet – vilket talar till kunders behov. Något som också potentiellt kan förbättra vid hybridarbete

Den interaktiva och fysiska holografiska lösningen, Cyber Spaces, presenterades också på eventet och ämnar göra kommunikation och samarbetsuppgifter mer uppslukande på distans.

Lenovo presenterar nya innovationer med målet att omdefiniera framtiden för den digitala världen

I en värld där spridning av data fortsätter att vara viktig, visade Lenovo också hur dess innovationer, förstärkta av AI med edge computing, möjliggör snabbare databehandling vid källan av dess skapelse. Något som har betydelse i allt från hur vår stadsplanering ser ut, hur vi handlar och livsavgörande vård som precisionsmedicin.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar