Lenovos senaste sortiment av nya bärbara Yoga-datorer för kreatörer
Hem LEVERANTÖRERLENOVO Lenovos senaste sortiment av de nya bärbara Yoga-datorer för kreatörer

Lenovos senaste sortiment av de nya bärbara Yoga-datorer för kreatörer

Publicerat av: Redaktionen

Lenovos senaste generation av bärbara Yoga-datorer gör det enklare att skapa, konsumera och samarbeta i dagens hybridvärld.

Datorerna levererar imponerande prestanda, otrolig mångsidighet samt flexibilitet i en elegant design.

Denna generations bärbara Yoga-datorer, utrustade med Windows 11, är skapade för att imponera, med allt från den nya och förbättrade Lenovo X Power som erbjuder kraftfull prestanda i ett tunt chassi, den förbättrade PureSight-skärmen till Premium Suite.

Yoga Pro-serien är skapad för att ge en premiumupplevelse och är de mest kraftfulla datorerna inom Yoga-portföljen. Serien erbjuder toppprestanda med bekväm mobilitet och låter användare både skapa och konsumera var och när de behöver. Den här generationen har en uppgraderad version av Lenovo X Power – en uppsättning hårdvaru- och mjukvarufunktioner som samverkar för en snabbare och smidigare kreativ upplevelse. Den termiska kapaciteten har fått betydande förbättringar sedan föregående generation, vilket inkluderar en ökning med 62,5 procent hos 16-tums Yoga Pro 9i och mer än 25 procent ökning hos 14,5-tumsmodellen – båda dessa gör det möjligt för användare att uppleva snabbare grafik, video eller 3D-rendering samtidigt som den håller sig sval och tyst. Lenovo X Power kombinerat med NVIDIA GeForce RTX 40 Series GPU:er och AI-acceleration för att förbättra prestanda och stabilitet, gör att kreatörer enkelt kan använda avancerade kreativa applikationer.

Yoga Pro 9i (14,5 tum och 16 tum, 8) finns dessutom tillgänglig med den spektakulära Mini LED PureSight Pro-skärmen. Skärmen erbjuder en skarpare och mer verklig visuell upplevelse med otrolig färgnoggrannhet. Inkluderandet av 100 procent DCI-P3 och 100 procent Adobe RGB ger ett mycket större färgomfång och mer levande bilder, medan Mini LED-alternativet ger imponerande 1200 nits, vilket gör det möjligt för kreatörer att arbeta bekvämt i nästan alla miljöer, både inomhus och utomhus.

Hos Yoga Pro 9i (14,5 tum och 16 tum, 8), Yoga Pro 7 (14,5 tum, 8), Yoga Pro 7i (14,5 tum, 8) och Yoga Slim 7 (14,5 tum, 8), finns en uppdaterad version av Premium Suite4 tillgänglig, som består av en uppsättning nya och uppdaterade hårdvarufunktioner utformade för att förbättra användarupplevelsen. Mest anmärkningsvärt är det uppgraderade tangentbordet med konkava tangenthättor på 1,5 mm för komfort och effektivitet, täckta med en fettavstötande yta för ökad hygien och erbjuder snabbare respons. Utöver tangentbordet kommer de bärbara datorerna, utrustade med Lenovo Premium Suite4, med fyra mikrofoner för förbättrade video- och ljudsamtal, fyra brusreducerande högtalare, tystare fläktar och en större styrplatta för enklare hantering av innehåll och bättre effektivitet.

Precis som med föregående generation har alla bärbara Yoga-datorer en Lenovo AI Engine+, vilket ger användarna snabb och intuitiv prestanda med möjligheten att förutse deras ström- eller batteribehov baserat på vad de använder sin enhet till. Som del av Lenovo AI Engine+ ingår Lenovo Intelligent Sense och Integrated Security, som båda hjälper till att hålla prestandan jämn, sömlös och bättre skyddad.

Yoga Slim-linjen definieras av sin slimmade, eleganta mobilitet och är känd för inte bara sitt eleganta utseende utan också för sin mobilitet. Denna senaste generation av Yoga Slim-enheter har blivit ännu mer tilltalande med tillägget av en PureSight OLED-skärm, vilket ger skarpare, mjukare och mer realistiska bilder på en TÜV Rheinland och EyeSafe-certifierad skärm.

Med kraft och prestanda i fokus lanseras Yoga Slim 7 (14,5 tum, 8) och Yoga Slim 6 (14 tum, 8) med upp till den senaste generationens AMD Ryzen 7000-seriens processorer som ger snabb och stark prestanda med mer än 60Wh batteri och ett Rapid Charge-alternativ för effektivitet. Yoga Slim-användare kan också ta del av den nya integrerade RDNA 3-grafiktekniken som möjliggör verklighetstroget innehållsskapande och rik underhållning tack vare dess skärm. AMD Ryzen AI-motorn tillför smarta nya funktioner, inklusive AI Eye Gaze Correction så att användaren alltid ser ut att titta in i kameran under ett videosamtal, AI-kamera auto-framing för att säkerställa att användarens ansikte alltid är i bild, och AI-baserad bakgrundsoskärpa för att möjliggöra att användare kan ställa in bakgrundsbilder på ett visst avstånd från kameran.

Lenovo Smart Lock skyddar enheten när användaren är på resande fot, genom den molnbaserade säkerhetsmjukvaran som gör att datorn går att lokalisera och låsa. Det går även att radera data på distans, samt återställa enheten.

Yoga Pro 9i: Fantastisk kraft för kreatörer

Skräddarsydd för innehållsskaparen kommer 8:e generationens Yoga Pro 9i kommer med Windows 11 och upp till 13:e generationens Intel Core mobila processorer, eb NVIDIA RTX 4070 GPU datorlösning, tillsammans med större termisk kapacitet för att ge användarna en kraftfull bärbar dator. Oavsett om de redigerar eller renderar videor, utför intensiv 3D-modellering eller designar grafik, kan kreatörer förvänta sig en smidig upplevelse.

Yoga Pro 9i finns i två färger, Tidal Teal och Storm Grey, och erbjuder även en PureSight Pro-skärm på både 14,5-tums och 16-tumsskärm. 16-tumsmodellen med upp till 3,2K-upplösning, 1200 nits ljusstyrka, 165Hz uppdateringsfrekvens och ett tredubbelt färgomfång på 100 procent DCI-P3, 100 procent sRGB och 100 procent Adobe RGB, erbjuder skarpa, jämna och verklighetstrogna bilder.

De nya och uppgraderade funktionerna i Premium Suite ger användarna en förbättrad upplevelse av Yoga Pro 9i. Funktionerna ger tillgång till fyra brusreducerande mikrofoner så att användare kan arbeta var som helst, samt tystare fläktar för mindre störningar. Att kombinera komfort med produktivitet är också möjligt med det nya 1,5 mm-tangentbordet, som kommer med konkava tangenter för enkelhet och komfort, och den större styrplattan som möjliggör effektivitet. Inkluderandet av webbkameran med 5 megapixel innebär att användare också kan njuta av visuellt tydliga videosamtal av hög kvalitet.

Både Yoga Pro 9i (16 tum, 8) och Yoga Pro 9i (14,5 tum, 8) är ENERGY STAR-klassade och EPEAT Guldregistrerad, och dess tangentbord är gjort av 50 procent återvunnen plast och bottenlocket består av 50 procent återvunnen aluminium. Förpackningen består av 100 procent FSC-papper och båda enheterna levereras med en förpackningskudde som innehåller 90 procent återvunnen plast.

Yoga Slim 7: Elegans i en tunn men kraftfull enhet

För dem som värdesätter snygg design i en lätt enhet, men ändå behöver kraft och mobilitet för att uppnå sina kreativa ambitioner, är den nya 8:e generationens Yoga Slim 7 rätt produkt. Med en 14,5-tums, upp till 3K PureSight OLED-skärm som ger skarpare, jämnare och mer realistiska bilder som drivs av upp till nästa generations AMD Ryzen 7000-seriens processorer, kan användare redigera och ladda upp foton på språng, arbeta med en presentation, eller videokonferens från ett café. Och med TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) och EyeSafe-certifiering minskar risken för ögonansträngning avsevärt.

Med sin höjd på bara 13,9 mm (0,5 tum) är Yoga Slim 7 lätt att transportera och passar även i små utrymmen. En imponerande funktion i Premium Suite är inkluderingen av sex högtalare med två back-to-back-baslådor, vilket ger exceptionell ljudkvalitet.

En annan betydande uppgradering i Yoga Slim 7 är batteriet med högre kapacitet på 70Wh, vilket gör att skapare kan arbeta längre utan eluttag.

Den förstärkta snabbladdningsfunktionen möjliggör också en 15 minuters snabbladdning för upp till 2 timmars användning. Med dubbla fläktar och 30-watts Thermal Design Performance  kan användare också njuta av att arbeta på en svalare och tystare dator.

Yoga Pro 7 och Yoga Pro 7i: Stark prestanda i en snygg design

Yoga Pro 7 och 7i har en komfortabel  design och innehåller kraftfull hårdvara kombinerad med NVIDIA RTX 3050- eller 4050-GPU:er, vilket gör den till en högpresterande bärbar dator som är idealisk för multitaskande kreatörer. Med den förbättrade batterikraften (upp till 73Wh), ger denna 15,6 mm (0,6 tum) tunna dator en tystare och svalare upplevelse oavsett arbetsbelastning. Intels nya Unison mjukvarulösning hjälper till att ansluta IOS- och Android-enheter med Yoga Pro 7i, för en integrerad upplevelse av en skärm med flera enheter. Tillgänglig i 14,5-tums PureSight Pro-skärm med upp till 3K-upplösning, 400 nits ljusstyrka och 120Hz uppdateringsfrekvens, kan användare njuta av en skarp, jämn visuell kvalitet.

Förutom en högkvalitativ skärm kan Yoga Pro 7-användare också njuta av de nya hårdvarufunktionerna som erbjuds i Premium Suite. Funktionerna inkluderar en ljud- och videoupplevelse av hög kvalitet med fyra mikrofoner med röst-ID-brusreducering, fyra högtalare och en FHD-infraröd (IR)-kamera, Time of Flight-sensor (ToF) och integritetsslutare. Utöver detta erbjuder det uppgraderade Yogatangentbordet, med 1,5 mm tangenthättor med fettavstötande yta, komfort och snabbare respons. Yoga Pro 7 och Yoga Pro 7i har en chic, ultratunn design, och är tillgängliga i färgerna Tidal Teal eller Storm Grey.

 Yoga 7 och Yoga 7i: Kreativ mångsidighet

Den 8:e generationens Yoga 7 har rundade kanter och är utformad för enkel hantering och mångsidighet. Den konvertibla datorn Yoga 7 möjliggör för användare att skapa och konsumera innehåll digitalt var som helst med 360-graders multimode-funktioner som kan vända enheten från en fullstor bärbar dator till en bärbar surfplatta.

Uppdaterad med den senaste 13:e generationens Intel-processor eller AMD Ryzen 7000-seriens processorer, kan skapare förvänta sig en stark och jämn prestanda oavsett om det är videoredigering, fotoretuschering eller musikströmning. Den högkvalitativa skärmen med bildförhållande på 16:10, upp till 2,8K OLED-panel och 100 procent DCI-P3-färgnoggrannhet låter användare att skapa och dela med sig av sitt bästa arbete.

Yoga Slim 6: Lätt och hållbar för kreatörer på språng

8:e generationens Yoga Slim 6 har en slimmad, lätt och hållbar design och kommer i ett bekvämt aluminiumhölje designat för de som ofta är på språng. Den är nu tillgänglig med upp till den senaste generationens AMD Ryzen 7000-seriens processorer, vilket ger en snabbare och smidigare prestanda. Den uppdaterade Yoga Slim 6 kommer i två färger – Misty Grey och Storm Grey.

Lenovos senaste sortiment av nya bärbara Yoga-datorer för kreatörerFörbättra Yoga-upplevelsen ytterligare genom att utnyttja kraften i mjukvarulösningar som Lenovo Vantageoch Lenovo Smart Performance för enhetsoptimering, prestandahantering, hälsokontroller, förbättrad säkerhet med mera. I händelse av att ett problem med PC:n uppstår, är prioriterad tillgång till experttekniker, snabba reparationer, extra enhetsskydd och mjukvaruhjälp tillgänglig med den avancerade Premium Care Plus-tjänsten.

Besök Lenovo StoryHubs nyhetsrum för bilder och www.lenovo.com/yoga för mer information om den nya Lenovo Yoga-portföljen.

EMEA prissättning och tillgänglighet
 • Yoga Pro 9i (16 tum, 8), kommer finnas tillgänglig från maj 2023, till ett rekommenderat startpris på 1699€ ink. moms.
 • Yoga Pro 9i (14,5 tum, 8) kommer finnas tillgänglig från maj 2023, till ett rekommenderat startpris på 1699€ ink. moms.
 • Yoga Slim 7 (14,5 tum, 8) kommer finnas tillgänglig från juni 2023, till ett rekommenderat startpris på 1499€ ink. moms.
 • Yoga Pro 7i (14,5 tum, 8), kommer finnas tillgänglig från april 2023, till ett rekommenderat startpris på 1099€ ink. moms.
 • Yoga Pro 7 (14,5 tum, 8), kommer finnas tillgänglig från juni 2023, till ett rekommenderat startpris på 1099€ ink. moms.
 • Yoga 7i (14 tum, 8) kommer finnas tillgänglig från april 2023, till ett rekommenderat startpris på 999€ ink. moms.
 • Yoga 7i (16 tum, 8) kommer finnas tillgänglig från april 2023, till ett rekommenderat startpris på 999€ ink. moms.
 • Yoga 7 (14 tum, 8) kommer finnas tillgänglig från april 2023, till ett rekommenderat startpris på 899€ ink. moms.

  Yoga 7 (16 tum, 8) kommer finnas tillgänglig från april/maj 2023, till ett rekommenderat startpris på 899€ ink. moms.

 • Yoga Slim 6 (14 tum, 8), kommer finnas tillgänglig från maj 2023, till ett rekommenderat startpris på 899€ ink. moms.

Relaterade Artiklar