Liveläget i Nya Quizkampen skalas upp i Tyskland
Hem GAMINGE-SPORT Liveläget i Nya Quizkampen skalas upp i Tyskland

Liveläget i Nya Quizkampen skalas upp i Tyskland

Publicerat av: Redaktionen

MAG utökar utrullningen av Nya Quizkampens nya livesända frågesportsläge till en avsevärt större publik i Tyskland.

Liveläget i Nya Quizkampen skalas upp i Tyskland

MAG Interactive meddelar idag att det nya liveläget i Nya Quizkampen i Tyskland kommer att tillgängliggöras till en betydligt större publik än tidigare.

I december påbörjades tekniska tester av det nya spelläget i mindre skala på spelets största marknad, Tyskland och har successivt skalats upp sedan dess. Det nya spelläget utgörs av direktsänd frågesport med en programledare och är utformat tillsammans med Primetime, som förvärvades av MAG hösten 2020.

Liveläget kommer framför allt monetiseras genom sponsorkampanjer, en finansieringsmodell som Primetime använder sig av sedan tidigare. Från mars kommer spelläget att opereras kommersiellt och ett antal sponsoravtal har redan slutits.

“Vi har under februari trimmat in både teknik och programformat och är redo att lansera liveläget i mars. Ett antal sponsoravtal är redan i hamn, baserat på den uppskalning som gjorts redan under februari. I dagsläget är liveläget tillgängligt för cirka 200 000 tyska spelare och vi räknar med att fler än en miljon tyskar ska ha möjlighet att spela dessa liveshower innan slutet av mars,” säger Daniel Hasselberg, VD på MAG Interactive.

Det nya liveläget kommer att lanseras först i Tyskland och därefter i Schweiz och Österrike.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>