Nordiska Kompaniet med NK Sport introducerar live videoshopping
Hem NYHETER Nordiska Kompaniet med NK Sport introducerar live videoshopping

Nordiska Kompaniet med NK Sport introducerar live videoshopping

Publicerat av: Redaktionen

Nordiska Kompaniet har premiär för sin första live videoshopping torsdag den 25 februari klockan 18.00 under ledning av Daniel Lindström.

Nordiska Kompaniet med NK Sport introducerar live videoshopping

Livesändningen presenterar NK Sports senaste nyheter som ska inspirera med smarta tips.

Daniel Lindström, med en gedigen erfarenhet av löpning, året runt, kommer att guida Nordiska Kompaniets kunder till vårsäsongens bästa produktnyheter och ge smarta tips om hur man klär sig i olika väder och vilka prylar och material som gör en till en bättre löpare. Under live shoppingen har kunden möjlighet att chatta och ställa frågor.

– Den här tiden på året är det en utmaning att hitta rätt utrustning för löpning. Ena dagen djup snö och kyla – nästa plusgrader, is och vatten. För att hjälpa till med detta kommer jag tillsammans med representanter från NK Sport att hålla i en inspirerande livesändning, säger Daniel Lindström, Fashion Director på Café Magazine och King Magazine.

NK Sports största nyhet är Nikes löparsko Air Zoom Alphafly Next% Flyknit. En av världens största löpartävlingar står bakom inspirationen till löparskon som ska hjälpa löparen slå sitt personbästa. Responsivt skummaterial och två Zoom Aitenheter för att du ska kunna ta löpningen till nästa nivå inför ett maraton eller tävlingslopp.

– På NK vidareutvecklar vi nu den digitala plattformen med en ny interaktiv shoppingupplevelse för att fortsätta inspirera och engagera våra besökare. Vi vill här lyfta vårt väl utvalda sortiment både genom vår egna expertis och med hjälp av våra NK-ambassadörer som guidar kunder till de rätta köpen, säger Karin Wickberg Marknadschef på Nordiska Kompaniet.

Relaterade Artiklar