iQ FUEL SATSAR PÅ E-SPORT TILLSAMMANS MED COUNTER-STRIKE LEGENDAREN TOMMY ”POTTI” INGEMARSSON.
Hem GAMINGE-SPORT iQ fuel satsar på E-Sport tillsammans med Counter-Strike legendaren Tommy ”Potti” Ingemarsson

iQ fuel satsar på E-Sport tillsammans med Counter-Strike legendaren Tommy ”Potti” Ingemarsson

Publicerat av: Redaktionen

iQ fuel blir ny partner till Svenska Elitserien E-Sport med start säsongen 2021.

iQ FUEL SATSAR PÅ E-SPORT TILLSAMMANS MED COUNTER-STRIKE LEGENDAREN TOMMY ”POTTI” INGEMARSSON.

Dessutom har iQ fuel signerat med Tommy ”Potti” Ingemarsson, E-sport-legendar och mångfaldig mästare i Counter-Strike.

Tommy kommer tillsammans med iQ fuel att ta fram drycker som är speciellt framtagna för E-sporten och gamers.

– Det känns väldigt roligt att iQ fuel kliver in som partner och aktivt stöttar Svenska Elitserien i CS:GO. iQ fuel levererar produkter som vi gillar och nu ser vi fram emot ett spännande och givande samarbete, säger Tommy ”Potti” Ingemarsson. Med laget Ninjas in Pyjamas (NiP) dominerade han Counter-Strike-turneringarna i början av 2000-talet, och idag har NiP blivit ett av de största E-sport-bolagen.

iQ fuel blir ny partner till Svenska Elitserien i CS:GO. iQ Fuel kommer att förse Svenska Elitserien med nästa generations produkter inom sport och hälsa. Produkterna är svensktillverkade med trippelfiltrerat vatten samt fria från koffein, taurin och socker. iQ fuel kommer att tillhandahålla två produkter, en vitaminberikad fokusdryck och en vitaminberikad vätskeersättning fylld med elektrolyter.

– För att sammanfatta våra produkter så är iQ fuel en funktionell sportdryck och inte en energidryck. Att förbjuda saker för ungdomar fungerar inte som vi ser det, kan vi då erbjuda ett alternativ som de faktiskt kan dricka så kan vi ändra beteendet hos slutkonsumenterna. Vi öppnar en ny lucka på marknaden och är extremt taggade för vårt samarbete med Svenska Elitserien E-sport. Vi ser fram emot att få leverera bra seriösa produkter samt sprida glädje och positiv energi till alla, säger Thomas Johansson, grundare av iQ fuel.

iQ fuel välkomnar E-sport legendaren Tommy ”Potti” Ingemarsson till Team iQ fuel, tillsammans kommer de att lansera drycker speciellt framtagna för E-sporten och gamers.

– Satsningen på E-sport som iQ fuel nu inlett tillsammans med mig och Svenska Elitserien i CS:GO är unik. Möjligheten för oss och communityn att vara med och ta fram speciella drycker inriktade mot gamers känns extra rolig och det ska bli spännande att arbeta tillsammans med dem i deras satsning på E-sporten, säger Tommy.

iQ fuel lanserades i början av år 2020 och har sedan dess etablerat sig som ett nytt alternativ på marknaden. Idag är iQ fuel bland annat officiella leverantörer av sportdryck till Svenska Ishockeyförbundet, Tre Kronor, Padelförbundet, Svensk Innebandy och landslagen samt till HockeyAllsvenskan och nu även Elitserien i E-sport.

– Vi hade svårt att hitta seriösa produkter som faktiskt har en funktion mer än den energi du får från syntetiskt koffein. iQ fuel är ett svenskt bolag med fokus på att ta fram nästa generationens produkter inom sport och hälsa. Vi tar nu ett stort steg in i E-sports världen och är extremt stolta att få in Tommy till iQ fuel. Vi kommer tillsammans lansera drycker som är speciellt framtagna och anpassade för gamers. E-sporten växer för varje dag som går och är en sport som kräver ett enormt fokus där man måste få i sig rätt saker för att kunna prestera på topp under en längre period. Med Tommys erfarenhet av branschen både som flerfaldig världsmästare och entreprenör vet vi vad som krävs för att ta fram produkter som faktiskt hjälper dig på riktigt inom E-sporten, säger Thomas Johansson, iQ fuel.

Relaterade Artiklar