Kavall erbjuder nu självtester för Covid-19 till dörren inom 10 minuter
Hem LEVERANTÖRER Kavall erbjuder nu självtester för Covid-19 till dörren inom 10 minuter

Kavall erbjuder nu självtester för Covid-19 till dörren inom 10 minuter

Publicerat av: Redaktionen

Kavall erbjuder nu självtester för Covid-19 till dörren inom 10 minuter.

Med sina ultrasnabba leveranser kan Kavall vara behjälpliga med att utrusta kunder med självtester i hemmet direkt när behovet uppkommer.

– Vi vet att många samlas vid nyårsafton och under de rådande omständigheterna är det viktigt att ta det säkra före det osäkra. Därför har vi gjort allt vi kan för att omgående få in självtester i vårt sortiment. Det känns bra att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att enkelt få hem ett test till dörren direkt när de behöver det. Dessutom i en tid då det råder brist på antigentester i många av våra kunders lokala apotek, säger John Tengberg.

Kavall erbjuder nu självtester för Covid-19 till dörren inom 10 minuterDe tester som erbjuds är Beright Covid-19 Antigentest Saliv. Ett testkit för engångsbruk som kan detektera coronaviruset SARS-CoV-2 som orsakar Covid-19. Det är ej invasivt, utan helt salivbaserat vilket underlättar även för de som upplever obehag med nasal testmetod. Testet ger snabbt svar inom 15 minuter.

Inför nyår finns testerna att köpa för kunder i Stockholm, med ambitionen att erbjuda självtester i fler städer inom kort.

 

Relaterade Artiklar