HyperX har skeppat 4 miljoner headsets, världsledande inom esport
Hem GAMINGE-SPORT HyperX har skeppat 4 miljoner headsets, världsledande inom esport

HyperX har skeppat 4 miljoner headsets, världsledande inom esport

Publicerat av: Redaktionen

HyperX, en gamingdivision tillhörande Kingston Technology Company, Inc., berättar nu att de skeppat över 4 miljoner enheter av sina prisbelönta gaming-headsets.

HyperX har skeppat 4 miljoner headsets, världsledande inom esport 2HyperX började skeppa gaming-headsets i april 2014 och hade på mindre än två år nått 1 miljon enheter. HyperX headsets levererar fantastisk komfort som håller för timmar av gaming och är anpassat för både professionella gamers och entusiaster med HyperX kännetecknande memory foam, anpassningsbart pannband och kapacitet för flera spelplattformar. HyperX headsets finns nu tillgängliga i 15,000 butiker, i över 100 länder och 6 kontinenter. HyperX headsets är designade för att leverera industriledande ljudkvalitet för en häftig spelupplevelse, till filmer, musik och även chatt.

“HyperX är hängivna åt att designa produkter som erbjuder gamers en enastående prestanda”, säger Julien Millet, business manager, HyperX EMEA. ”Resultatet är ett utbud av headsets som möter de krav som vårt gamingcommunity ställer. Vi kommer fortsätta kämpa för att förtjäna deras respekt när vi tar fram nya produkter.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>