Huawei lanserar nya FreeBuds 4i med aktiv brusreducering och lång batteritid
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar nya FreeBuds 4i med aktiv brusreducering och lång batteritid

Huawei lanserar nya FreeBuds 4i med aktiv brusreducering och lång batteritid

Publicerat av: Redaktionen

Huawei släpper nu sina nya FreeBuds 4i med aktiv brusreducering (ANC), modern design och enastående ljudkvalitet.

Huawei lanserar nya FreeBuds 4i med aktiv brusreducering och lång batteritid

Förutom att hörlurarna ärver de uppskattade funktionerna från Huawei FreeBuds-serien så har batteriet blivit ordentligt uppgraderat.

Med en klart förbättrad batteritid kan användare njuta av en fantastisk ljudupplevelse hela dagen.

Nya Huawei FreeBuds 4i känner av omgivningens ljud genom mikrofonerna och genererar en omvänd ljudvåg för att minska bullret i omgivningen. Brusreduceringsalgoritmen är utvecklad för att kunna hantera typiskt bullriga miljöer. Exempelvis blir livliga köpcentrum, högljudd kollektivtrafik, en järnvägsstation eller liknande mer behagliga ljudmässigt med Huaweis ANC-optimering. FreeBuds 4i har också ett så kallat medvetet läge vilket innebär att användaren blir uppmärksam på omgivningen utan att ta lurarna ur öronen. Genom ett långt tryck på öronsnäckan växlar FreeBuds 4i automatiskt mellan medvetet läge och ANC.

För att minska störningar och buller från omgivningen under samtal använder Huawei FreeBuds 4i tre anti-störningstekniker för att förbättra samtalskvaliteten. Avancerad strålformning gör det möjligt för mikrofonerna att ta upp användarens röst och det dubbla mikrofonsystemet har en veckad design för att effektivt minska vindbrus utomhus. Dessutom filtrerar en AI-driven brusreduceringsteknik bort extra brus.

Kraftfullt batteri med branschledande snabbladdningsteknik
Batteriets livslängd är en viktig faktor för de flesta. Huawei FreeBuds 4i rymmer ett kraftfullt batteri med hög energitäthet vilket ger längre batteritid. När ANC är avstängt klarar FreeBuds 4i 10 timmars kontinuerlig musikuppspelning eller 6,5 timmars röstsamtal. Tillsammans med laddningsfodralet kan FreeBuds 4i uppnå 22 timmars musikuppspelning eller 14 timmars röstsamtal. Om ANC är påslagen håller batteriet upp till 7,5 timmars kontinuerlig musikuppspelning och 5,5 timmars röstsamtal. Dessutom erbjuder den branschledande snabbladdningstekniken 4 timmars användning efter endast 10 minuters laddning så man inte behöver oroa sig för batterinivån när man är ute eller har bråttom.

När hörlurarna används med en smartphone från Huawei som kör EMUI 10.0 eller högre, stödjer den snabb parkoppling i form av ett popup-meddelande som visas när laddningsfodralet öppnas. Vid parkoppling kan man tydligt se batteriinformation för öronsnäckorna samt laddningsfodralet.

Modernt utseende i mini-format
Den ovala och kompakta designen är inspirerad av den världsberömda svarta sandstranden Reynisfjara på Island och finns tillgängliga i tre färger; klassiska Ceramic White, Carbon Black samt Honey Red. Dessutom, tack vare tusentals komforttester har Huawei hittat en design för de nya hörlurarna som passar hörselgången perfekt vilket ger en långvarig komfort. Med hjälp av gester kan användare enkelt styra musikuppspelning, röstsamtal och ANC. Laddningsfodralet är dessutom utformat för att passa användarens handflata och är varken för stort eller för litet.

Balanserad ljudutgång designad för musik
Huawei FreeBuds 4i har ett dynamiskt drivelement på 10 mm vilket medför större amplitud och en kraftfull basprestanda. Hörlurarna är utrustade med PEEK + PU – ett finkänsligt polymerkompositmembran som är flexibelt och kraftfullt vilket ger ett rikt dynamiskt svar så att användaren kan höra mer detaljer i musiken. Samtidigt säkerställer den vindbrusreducerande strukturen konsistensen av ljudeffekterna för att göra dem bekväma att lyssna i.

FreeBuds 4i är designade med fokus på musik där olika instrument, rytmer och sångstilar har kombinerats för att justera ljudkvaliteten så att den passar musikens frekvens och erbjuder en balanserad ljudutgång som passar de flesta användares dagliga behov. Tillsammans med brusreduceringen tillåter FreeBuds 4i användare att njuta av kristallklart ljud även i bullriga miljöer.

Pris och tillgänglighet
Huawei FreeBuds 4i finns tillgängliga på den svenska marknaden från och med 5 april i färgerna Ceramic White, Carbon Black samt Honey Red. Det rekommenderade cirkapriset är SEK 990 inklusive moms.

Relaterade Artiklar