Kramp lanserar app i Sverige
Hem NYHETER Kramp lanserar app i Sverige

Kramp lanserar app i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Reservdels- och tillbehörsgrossisten Kramp lanserar en ny app som har utvecklats tillsammans med Google Cloud och Kramps återförsäljare.

Kramp lanserar app i Sverige

Med Kramp-appen kan användaren snabbt hitta rätt produkt genom att ta ett foto på den eller skanna produktens streckkod.

Appen kan laddas ner gratis från Google Play och App Store.

Kramp-appen använder sig av objektigenkänningsteknik för att användaren snabbt ska kunna hitta produkten hon eller han letar efter. När användaren skannar produktens streckkod eller riktar kameran mot objektet så letar appen upp produkten i Kramps sortiment. Kramps återförsäljare och e-handelskunder via återförsäljare kan därefter beställa direkt i appen. Det går att använda appen för att identifiera rätt produkt även utan inloggning till webbutiken. Eddie Perdok, VD Kramp Group: ”Funktionerna i appen har efterfrågats av våra återförsäljare. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya innovationer och tekniska lösningar tillsammans med återförsäljare och lantbrukare.”

Kramp-appen släpps som ett nästa steg efter att Kramp under vintern lanserade sin nya webbutik i Sverige. Anders Carlson, VD Kramp Sverige, utvecklar: ”Vårt fokus är att underlätta våra kunders arbetsdag och därför arbetar vi kontinuerligt med att utveckla våra kanaler och tjänster. Kramp-appen öppnar upp för ett mer flexibelt och tidseffektivt arbetssätt då den gör det möjligt för våra återförsäljare och lantbrukare att hitta rätt produkt även när man inte är vid en dator.”

Kramp-appen lanseras den 18 mars och sätter ny teknologi i händerna på användarna. Niklas Borén, Heby Lantbruksservice, är en av Kramp-återförsäljarna som har provat appen och säger: ”Appen gör arbetet betydligt lättare, till exempel att man kan skanna streckkoden direkt vid hyllan och att den hamnar i kundkorgen på en gång.”

Relaterade Artiklar