Padelappen väljer Freja eID för e-legitimering
Hem NYHETER Padelappen väljer Freja eID för e-legitimering

Padelappen väljer Freja eID för e-legitimering

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB meddelar idag att man tecknat avtal med Padelappen Sweden AB.

Padelappen väljer Freja eID för e-legitimeringAvtalet avser användning av Freja eID som identifieringsmetod till Padelappen – en mobilapp med fokus på matchmaking och community för sporten padel.

Padel är en av Sveriges snabbast växande sporter och spelformen kräver fyra spelare vilket ställer krav på att snabbt och smidigt kunna hitta medspelare till en match.

Padelappen erbjuder en rad olika funktioner för att underlätta för padelspelare, exempelvis matchmaking för att hitta nya kombinationer av spelare, chattar, statistik och Sveriges alla padelcenter länkade. Padelappen finns för närvarande i Sverige och under 2021 kommer lansering att ske i ytterligare fem länder.

Johan Henrikson, VD Freja eID Group AB kommenterar:

”Vi upptäcker varje dag nya användningsområden för Freja eID och givet hur snabbt padel-branschen växer tror jag vi kan komma att se en ännu bredare användning inom detta specifika område; Freja skulle kunna användas när spelare låser upp en förbokad bana eller också för att identifiera besökare till ett padelcenter i syfte att öka säkerheten för besökarna.”

 

Relaterade Artiklar