Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud

Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud

Publicerat av: Redaktionen

I samband med lanseringen av P20-serien introducerar den kinesiska mobiltillverkaren Huawei molnlagringstjänsten Mobile Cloud.

Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud 2Totalt ingår 5 GB lagring och genom Huawei Mobile Cloud kan Huawei-användare säkert lagra och säkerhetskopiera sina personliga dokument och bilder i molnet. De får samtidigt tillgång till data på alla sina Huawei-enheter, så som smartphones, surfplattor och datorer.

Huawei Cloud erbjuder en integrerad lösning för molnlagring, så att användare enkelt kan ladda upp och redigera sina foton på alla Huawei-enheter. Molntjänsten identifierar och organiserar foton samt videoklipp tagna under samma period i en enda samling.

Genom att aktivera mobilalbumet på telefonen kan Mobile Cloud-albumet optimera och frigöra utrymme på enheten. Molntjänsten säkerhetskopierar automatiskt Huawei-enheternas data med endast ett klick. Personlig information kan därmed snabbt återställas om en enhet skulle skadas eller förloras.

Datasäkerheten står i centrum och Huawei Mobile Cloud är utvecklad för att lagra användares data på säkrast möjliga sätt. Informationen krypteras från enhet till enhet för att skydda data i Huawei Cloud. Informationen kan endast nås av användaren genom deras personliga Huawei ID.

Huawei Mobile Cloud finns tillgängligt i över 150 länder och för över 200 miljoner Huawei-användare.

Relaterade Artiklar