Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud

Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud

Publicerat av: Redaktionen

I samband med lanseringen av P20-serien introducerar den kinesiska mobiltillverkaren Huawei molnlagringstjänsten Mobile Cloud.

Huawei lanserar molntjänsten Mobile Cloud 2Totalt ingår 5 GB lagring och genom Huawei Mobile Cloud kan Huawei-användare säkert lagra och säkerhetskopiera sina personliga dokument och bilder i molnet. De får samtidigt tillgång till data på alla sina Huawei-enheter, så som smartphones, surfplattor och datorer.

Huawei Cloud erbjuder en integrerad lösning för molnlagring, så att användare enkelt kan ladda upp och redigera sina foton på alla Huawei-enheter. Molntjänsten identifierar och organiserar foton samt videoklipp tagna under samma period i en enda samling.

Genom att aktivera mobilalbumet på telefonen kan Mobile Cloud-albumet optimera och frigöra utrymme på enheten. Molntjänsten säkerhetskopierar automatiskt Huawei-enheternas data med endast ett klick. Personlig information kan därmed snabbt återställas om en enhet skulle skadas eller förloras.

Datasäkerheten står i centrum och Huawei Mobile Cloud är utvecklad för att lagra användares data på säkrast möjliga sätt. Informationen krypteras från enhet till enhet för att skydda data i Huawei Cloud. Informationen kan endast nås av användaren genom deras personliga Huawei ID.

Huawei Mobile Cloud finns tillgängligt i över 150 länder och för över 200 miljoner Huawei-användare.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>