Huawei Consumer Group ger sig in på företagsmarknaden med ny serie av produkter
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huawei Consumer Group ger sig nu in på företagsmarknaden med ny serie av produkter

Huawei Consumer Group ger sig nu in på företagsmarknaden med ny serie av produkter

Publicerat av: Redaktionen

Nu presenterar Huawei en helt ny serie av produkter lämpade för användare inom företag och offentlig sektor.

Den nya serien, även kallad ”B Series”, kommer att innehålla en bredd av produkter anpassade för företag, från bärbara datorer till skrivare.

De nya produkterna, som är speciellt utformade för kontorsarbete, kommer vara inriktade mot verksamheter inom utbildning, vård, produktion, transport, finans, offentlig sektor och energi.

Med snabbt föränderliga krav och branschstandarder inom företagsvärlden och offentlig sektor, har behovet av smidiga kontorslösningar sällan varit större. Smarta arbetsplatser och flexibel utrustning har redan börjat ersätta traditionella kontorslösningar. Huawei hoppas kunna förse företag och kontor med smarta och innovativa produkter, genom att använda sin framgång inom konsumentområdet som en språngbräda för nya paradigmlösningar. Huaweis produkter riktade mot företagsmarknaden vill möta användarnas krav på prestanda och kostnadseffektivitet. Samtidigt erbjuder Huawei en bättre och smartare användarupplevelse, baserad på nästa nivå av digital teknik.

Som en ny aktör på marknaden för företagsutrustning kommer Huawei med ett koncept och en vision som har ambitionen att revolutionera branschen. IT-produkter för företagsmarknaden går in i en era som kommer att domineras av moln- och AI-teknik där Huawei drar nytta av sitt kunnande inom konsumentelektronik för att tillföra nytt värde och innovation. Målet är att bygga en högkvalitativ, smart och pålitlig plattform för både företagsmarknaden och offentlig sektor. Detta inkluderar en komplett uppsättning produkter, lösningar och tjänsteplattformar. Detta innefattar MateBook B-serien för bärbara datorer, MateStation B-serien för stationära datorer, Display B-serien för bildskärmar, MatePad C-serien för surfplattor, B-serien för skrivare och B-serien för wearables.

Hög kvalitet och säkerhet i fokus

Huawei Consumer Group ger sig in på företagsmarknaden med ny serie av produkter

Huawei förser kunderna med robust support när det gäller datasäkerhetslösningar och tjänster under hela produktens livscykel. Alla Huaweis företagsprodukter har klarat av högt ställda säkerhetstester. Datorer för företag behöver till exempel klara av explosiv och sur atmosfär, lågt lufttryck, låg temperatur, hög temperatur, stötar och vibrationer, solljus, damm, smuts och fukt. Endast utvalda material används och produkterna är designade med tillförlitlighet och säkerhet i åtanke.

Huawei förser även flera lager av datasäkerhetsskydd för att säkerställa all dataöverföring. I de nya produkterna kommer det finnas många alternativ för säkerhetsinställningar. Där kan användare reglera allt från app-behörighet till behörigheter relaterade till användardata och enhetsinformation.

Bra företagsutrustning är inte bara ett verktyg för ökad produktivitet inom industrin – det är också ryggraden för en allt smartare och digitaliserad ekonomi. Huawei följer därför tre principer för dessa affärsprodukter: kvalitet, intelligens och tillförlitlighet, med ambitionen att skapa nytt liv i industrin och samtidigt erbjuda möjligheten att alla kontor kan få vara smarta kontor.

Huaweis satsning på företagsmarknaden är ett globalt initiativ. Exakt när initiativet rullas ut i Sverige och i Norden är i skrivande stund inte klart. Mer information kommer inom kort.

Relaterade Artiklar