Hem GAMINGE-SPORT DreamHack och ESL i ny streamingaffär med kinesiska DouYu

DreamHack och ESL i ny streamingaffär med kinesiska DouYu

Publicerat av: Redaktionen

Modern Times Group MTG AB:s esport-portföljbolag ESL och DreamHack offentliggjorde i dag gemensamt ett nytt avtal med kinesiska DouYu som innebär att bolagens stora esportturneringar kommer livestreamas exklusivt på Mandarin.

DreamHack och ESL i ny streamingaffär med kinesiska DouYu 2

DreamHack

Avtalet med DouYu – en av Kinas ledande strömningsplattformar som uppmätt över 158 miljoner aktiva användare på månadsbasis – löper på ett år. ESL Pro Tour för StarCraft II och WarCraft III kommer liveströmmas exklusivt på DouYu under 2020 och 2021 på standard-Mandarin och andra kinesiska språk och dialekter.

Som del av avtalet erhåller DouYu exklusiva rättigheterna för att sända Pro Tours för StarCraft II och Warcraft III live samt on-demand via digitala plattformar. Avtalet innebär ökad exponering för ESL och DreamHack:s kommersiella partners samt annonsörer på en stor och växande marknad för esport, samtidigt som det ökar synligheten för en de största turneringarna inom ESL Pro Tour framöver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>