Bluewater testar ett nytt detaljhandelskoncept för att hjälpa törstiga kunder
Hem DETALJHANDEL Bluewater testar ett nytt detaljhandelskoncept för att hjälpa törstiga kunder

Bluewater testar ett nytt detaljhandelskoncept för att hjälpa törstiga kunder

Publicerat av: Redaktionen

Att shoppa kan vara ansträngande men vattenföretaget Bluewater gör det nu enklare för konsumenter att släcka törsten på språng, utan på bekostnad av miljön.

Det Stockholmsbaserade företaget testar, i samarbete med Pantry, ett nytt och spännande koncept inom detaljhandeln, där Bluewater ska sälja sina miljövänliga flaskor till de som har glömt sin vattenflaska hemma och som inte vill köpa en engångsplastflaska.

Pantry vill ta bekvämlighet till en ny nivå genom att förvandla små utrymmen i stora köpcentrum till pandemisäkra mikroautomater. Konsumenter kan enkelt använda Pantry-appen i sina telefoner för att få tillgång till en rad olika produkter, alltifrån tuggummi med vitaminer till hårtillbehör och numera även återanvändningsbara vattenflaskor från Bluewater.

Den första Pantry-butiken lanserades för en vecka sedan i populära MOOD-gallerian i centrala Stockholm, där människor kan njuta av en livlig miljö med shopping och restauranger. Automaten är placerad på ett lättillgängligt upphämtningsställe i gallerian.

”Vi har länge letat efter ett lekfullt sätt att få ut vårt varumärke på och en fysisk detaljhandelsmiljö blir därför ett perfekt komplement till den digitala närvaron där Bluewaters flaskor traditionellt säljs”, säger försäljnings- och marknadschef för Bluewater, Jed Rittri. Han menar att Pantry-konceptet fångade Bluewaters intresse som ett sätt att sticka ut i det ständigt föränderliga detaljhandelslandskapet.

Bluewater erbjuder ett utbud av återanvändningsbara vattenflaskor i rostfritt stål och högkvalitativt Duragrade™-glas glas för ansvarsfulla kunder som vill ha stil och kvalitet men som samtidigt värnar om miljön. Stålflaskorna har en svensk minimalistisk design, är tillverkade av livsmedelsklassat rostfritt stål samt har en fin borstad yta för ett halkfritt grepp. Skruvlocket har en miljövänlig silikontätning för att hindra läckage och slikonhandtaget gör flaskan enkel att bära med sig och kommer dessutom i flera olika färger.

 

Relaterade Artiklar