Hem GAMINGE-SPORT Aspire Global’s Btobet tecknar plattforms- och sportboksavtal med William Hill i Colombia

Aspire Global’s Btobet tecknar plattforms- och sportboksavtal med William Hill i Colombia

Publicerat av: Redaktionen

Aspire Global’s BtoBet har ytterligare förstärkt sin position i Latinamerika genom ett partnerskap med William Hill i Colombia.

Aspire Global's Btobet tecknar plattforms- och sportboksavtal med William Hill i Colombia 2

Aspire Global’s Btobet tecknar plattforms- och sportboksavtal med William Hill i Colombia

BtoBet kommer att tillhandahålla plattformen (PAM) och sportboken till William Hill, en av världens ledande betting- och speloperatörer.

Avtalet sträcker sig över lång tid och förstärker Aspire Globals ledande position i Latinamerika och speciellt i Colombia. Aspire Globals BtoBet kommer att tillhandahålla sin avancerade plattform och banbrytande sportbokslösning.

BtoBet förvärvades av Aspire Global i september och är den ledande sportboksleverantören i Colombia efter regleringen av marknaden 2016. Genom att förstärka sin position i Colombia har Aspire Global och BtoBet visat på sin satsning att utöka sin närvaro på reglerade marknader världen över.

Ulrik Bengtsson, VD för William Hill, säger: “Vi är glada över det här partnerskapet och möjligheten att erbjuda spelare i Colombia en enastående spelupplevelse. William Hill söker alltid de bästa lokalanpassade lösningarna och BtoBet har en bra position på den colombianska bettingmarknaden.”

Tsachi Maimon, VD för Aspire Global, säger: “Det här avtalet visar på styrkan i vårt erbjudande och våra tjänster. Det banar väg för vår fortsatta expansion på reglerade marknader över världen. Avtalet är ett bevis på vår förmåga att attrahera tier 1-operatörer och att vi kan tävla om alla kontrakt, var som helst. Aspire Global är den drivande kraften för iGamingoperatörer och det här avtalet är ännu ett steg mot vårt mål att bli världens ledande iGamingleverantör.”

Relaterade Artiklar