AMOI fortsätter att växa i Sverige
Hem LEVERANTÖRER AMOI har en stadig tillväxt i Sverige

AMOI har en stadig tillväxt i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

–  Utökat leveransområde, fördubblat antal anslutna butiker och stark tillväxt under 2022

AMOI är en digital marknadsplats som erbjuder ett stort utbud av kvalitativa varor och produkter från flera butiker i Stockholm.

AMOI lanserades i Stockholm i slutet av 2020 och har sedan dess haft en stark tillväxt.

Under jan-maj 2022 ökade antalet ordrar med 78 % jämfört med samma period 2021. Nu utökas också leveransområdet och AMOI börjar leverera varor och produkter från handplockade butiker, restauranger och saluhallar till bland annat Sollentuna, Tyresö och Täby.

AMOI ägs av Posten Norge-koncernen där AMOI:s leveranspartner Bring ingår. Bolaget lanserades under första halvan av 2020 i Oslo där tjänsten blivit en stor succé. På den digitala marknadsplatsen går det att klicka hem allt från chark och kött, till olika ostar, frukt, grönt och skaldjur och fisk, men även blommor och choklad. Det går att beställa från flera butiker och få allting levererat tillsammans som en beställning direkt hem till dörren, samma dag eller när du vill ha det.

Sedan december 2020 har AMOI funnits i Stockholm. I dagsläget finns det totalt över 30 butiker anslutna till AMOI, vilket är en fördubbling jämfört med för ett år sedan. Butikerna är noga utvalda och på listan finns bland andra Köttkompaniet, G Nilssons Livs, Fiskeläget, Fromageriet, Fabrique och Chokladfabriken.

AMOI har haft en stadig tillväxt sedan lanseringen i Sverige och under perioden januari – maj 2022 ser bolaget en ökning i antal ordrar med 78 % jämfört med samma period 2021.

– Vi är mycket stolta över att skapa en stark tillväxt, särskilt när e-handelsmarknaden just nu möter en tillbakagång*.  Vi ser att vi har ett unikt erbjudande i marknaden där du som kund kan vara säker på att få riktigt bra högkvalitativa och färska råvaror utan att själv behöva besöka alla butiker och saluhallar. Att kunna beställa från flera butiker på en och samma gång och få det i en samlad leverans, samma dag, vet vi är väldigt praktiskt och sparar mycket tid för många, säger Jimmy Rhodin, VD för AMOI.

Nu utökar också AMOI sitt leveransområde och börjar bland annat att leverera till Farsta, Skarpnäck, Saltsjö-Boo, Sollentuna, Sundbyberg, Kista, Täby, Huddinge och Tyresö.

– Genom att utöka leveransområdet tillgängliggör vi några av Stockholms bästa butiker och restauranger för ännu fler människor. Vi har sett en efterfrågan på leveranser till fler adresser från både kunder och butiker och förhoppningen är att kunna leverera till ännu fler områden längre fram, säger Jimmy Rhodin, VD för AMOI.

AMOI fortsätter att växa i SverigeDu beställer via amoi.se och varorna levereras när det passar dig – ibland så fort som inom ett par timmar eller under utvalda tidsfönster som du väljer upp till 9 dagar fram i tid. AMOI levererar till flera adresser i Stockholm med omnejd. Du hittar hela leverans-zoonen här.

 

*https://www.svenskhandel.se/rapporter/e-handelsindikatorn/e-handelsindikatorn-2022/

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar