Dell släpper ny webbkamera med bäst bildkvalitet i klassen
Hem PRODUKTNYHETER Ny lansering från Dell – webbkamera med bäst bildkvalitet i klassen

Ny lansering från Dell – webbkamera med bäst bildkvalitet i klassen

Publicerat av: Redaktionen

Tätt efter lanseringen av Dells flaggskepp 4K UltraSharp Webcam presenterar de nu den nya Dell Pro Webcam.

Denna 2K QHD-webbkamera ger den bästa bildkvaliteten i sin klass i en FHD (1080p) webbkamera och är utvecklad för att leverera tydlig bildkvalitet i alla ljusförhållanden.

Lanseringen är en fortsättning på Dells satsning att utöka utbudet av lösningar för att tillgodose behovet av smarta produkter som underlättar hybridarbete.

Andra exempel på satsningar inom området är de nyligen lanserade Dell Speakerphone och Dell Slim Conferencing Soundbar.

Den nya webbkameran är utrustad med en Sony STARVIS-sensor och en speciellt utformad lins som tar in mycket ljus för att ge kristallklar skärpa. Den använder även en kombination av digital överlappning (HDR) och autoexponering för ansiktsdetektion vilket optimerar bilden för att du alltid ska synas klart och tydligt i miljöer med varierat ljusinsläpp.

Baserat på en oberoende användarstudie av erfarna webbkameraanvändare på uppdrag av Dell. Deltagarna utvärderade ljusstyrkan, färgmättnaden och skärpan hos livewebbmötesvideo streamad med Dell Pro Webcam – WB5023 och ledande konkurrenskraftiga externa 2K personliga konferenswebbkameror i enhetliga ljusförhållanden med låg och hög kontrast. april 2022.

Dessutom använder webbkameran avancerad bildbehandling som automatiskt eliminerar korniga bilder i svagt ljus och en intelligent AI Auto Framing-funktion som säkerställer att du alltid är centrerad i bilden.

Dell släpper ny webbkamera med bäst bildkvalitet i klassenDen eleganta webbkameran har också en inbyggd brusreducerande mikrofon för tydlig kommunikation, en magnetisk slutare samt en inbyggd monteringsklämma för enkel montering på valfri monitor eller bärbar dator. Den är kompatibel med både Windows- och Mac-operativsystem och fungerar bra med alla ledande UC-plattformar och är certifierad för Microsoft Teams och Zoom. Avslutningsvis kan man även med hjälp av Dell Peripheral Manager anpassa inställningar som ljusstyrka, skärpa, kontrast och mättnad baserat på preferenser.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar