Advania är nu en stolt sponsor av Islands nationella fotbollslag
Hem GAMINGE-SPORT Advania är nu en stolt sponsor av Islands nationella fotbollslag

Advania är nu en stolt sponsor av Islands nationella fotbollslag

Publicerat av: Redaktionen

Advania är nu sponsor för Islands fotbollsförbund och kommer att stödja Islands landslag på 2018 FIFA World Cup i Ryssland.

Advania är nu en stolt sponsor av Islands nationella fotbollslag 1

Gudni Bergsson, VD för KSI och Ægir Már Þórisson, VD för Advania Island.

Gudni Bergsson, VD för Islands fotbollsförbund och Ægir Már Þórisson, VD för Advania Island, har nu tecknat ett avtal där Advania kommer att vara en av sex sponsorer för fotbollsförbundet. Advania och FA i Island har haft ett nära samarbete i ett antal år och med sponsringskontraktet förväntas samarbetet bli ännu närmare de kommande tre åren. FA på Island står inför en spännande och intensiv tid framgent. I synnerhet avseende herrarnas landslag som deltar i 2018 FIFA-VM i Ryssland i sommar. Islands deltagande i turneringen kommer att medföra många utmaningar när det gäller IT och teknik, som alla kommer att hanteras av Advania.

Advania har redan byggt och lanserat en ny webbplats för FA på Island där tillgången till statistik och data har förbättrats avsevärt. Advania har också byggt ett nytt och kraftfullt turneringssystem, vilket ger en tydlig översikt över turneringar och spel för alla som är involverade i organiserad fotboll på Island.

Turneringssystemet är lätttillgängligt för alla användare på den nya sajten.

”Det är ett nöje att kunna stödja våra bästa fotbollsspelare i både herrarnas och damernas landslag. Vi är särskilt glada att vårt stöd kommer att bidra till att förbättra arbetet på gräsrotsnivå över hela landet. IT blir alltmer en större dela av spelet och vi är stolta över att tillsammans med fotbolls-förbundet på Island genomföra dessa projekt. Vi hoppas och tror att vårt stöd kommer att hjälpa fotbollsförbundet i deras viktiga ansträngningar”, säger Ægir Már Þórisson, VD för Advania Island.

”Vi har haft ett gott samarbete med Advania tidigare och vi är glada över att kunna förstärka det samarbetet ytterligare. För närvarande används allt oftare IT lösningar inom fotbollen. Man använder smart IT för; träning, förvaltning av turneringar och för logistiken. Det är verkligen ovärderligt att ha tillgång till högkvalificerade proffs i detta sammanhang”, säger Gudni Bergsson, president för fotbollsförbundet på Island.

Relaterade Artiklar