Få valuta för pengarna denna sommar med cashback på fotoutrustning från Olympus!
Hem NYHETER Få valuta för pengarna denna sommar med cashback på fotoutrustning från Olympus!

Få valuta för pengarna denna sommar med cashback på fotoutrustning från Olympus!

Publicerat av: Redaktionen

Olympus bästa urval av lättviktiga och kompakta OM-D-kameror och högklassiga M.Zuiko-objektiv hittills låter alla dra nytta av detta erbjudande för att vara fullt utrustade att ta den där perfekta bilden eller filmen i sommar.

Få valuta för pengarna denna sommar med cashback på fotoutrustning från Olympus! 2Erbjudandet gäller följande produkter: OM-D-kamerorna E-M5 Mark II, E-M10 Mark III och E-M10 Mark II (både kamerahus och paket) såväl som M.Zuiko-objektiven ED 17 mm F1.2 PRO, ED 25 mm F1.2 PRO, ED 45 mm F1.2 PRO, 25 mm F1.8, ED 60 mm F2.8 Macro, ED 9-18 mm F4.0-5.6 och ED 75-300 mm F4.8-6.7 II.

Mer information om deltagande länder, återförsäljare, registrering och villkor på bonus.olympus.eu.

De som har behov av att byta till ett lätt och kompakt kamerasystem eller av att uppgradera sin Olympus-fotoutrustning den här sommaren får inte missa detta erbjudande: Erbjudande omfattar även den hyllade M.Zuiko F1.2 PRO-serien av fasta objektiv, som ger vacker bildåtergivning och bokeh såväl som enastående upplösning med en knivskarp, snabb och exakt autofokus i ett damm-, stänk- och frostskyddat hölje.

Kunder som köper någon av de produkter som omfattas från 2018-05-01 till 2018-07-31 hos deltagande återförsäljare har rätt till kontantbonus enligt nedan. Bonussummorna kan kombineras; anspråk måste skickas in till Olympus senast 2018-08-31 och det endast på bonus.olympus.eu. Villkor gäller.

OM-D-kameramodeller som omfattas

OM-D E-M5 Mark II (bonus på 2000kr):

Som alla modeller i det aktade Olympus OM-D-sortimentet har E-M5 Mark II utformats för att glänsa vad gäller hastighet, precision och bildkvalitet. Den här kameran är gjord för kräsna, kreativa entusiaster och har Olympus berömda 5-axliga bildstabiliseringssystem (IS), för att kompensera för eventuell skakningsoskärpa. Det gör den till den perfekta kameran om man vill ta knivskarpa bilder och filma i dåligt ljus utan stativ.

OM-D E-M10 Mark III (bonus på 750kr):

OM-D E-M10 Mark III har skapats för att uppmuntra både nybörjare och entusiaster att upptäcka hur roligt det är att fotografera. Tack vare fyra kamerastödda fotograferingslägen kan även nybörjarfotografer ta slående bilder och filmer.

OM-D E-M10 Mark II (bonus på 750kr):

Med en vikt på bara 390 g (endast huset) är denna stiliga kamera bara en lättviktare på vågen. Dess ergonomiska form, byggkvalitet med ett hus i metall och många fotofunktioner gör den till den perfekta resekamraten på sommarsemestern.

M.Zuiko-objektiv som omfattas

M.Zuiko Digital ED 17 mm F1.2 PRO* (bonus på 1750kr): Olympus bästa val för slående helporträtt. Den extra stora bländaren ger fotografer flexibiliteten att göra sina porträtt djupare och mjukare med ”fjäderbokeh” i bakgrunden. Det kortaste fokuseringsavståndet på endast 20 cm möjliggör känslosamma närbilder. *35 mm-ekvivalent: 34 mm.

M.Zuiko Digital ED 25 mm F1.2 PRO* (bonus på 1750kr):

Det här fasta objektivet med standardbrännvidd är idealiskt för många olika sorters bilder. Den speciella konstruktionen hos linssystemet möjliggör en slående bildkvalitet med skärpa ända ut i kanterna. Det kompakta fokuseringssystemet ger en mycket exakt autofokus, vilket är perfekt om man vill skapa en vacker ”fjäderbokeh” med nästan runda och naturliga effekter även i situationer med begränsat ljus. *35 mm-ekvivalent: 50 mm.

M.Zuiko Digital ED 45 mm F1.2 PRO* (bonus på 1750kr):

Det här fastobjektivet är perfekt för porträtt då det ger bilder med behagliga ansiktsproportioner. Med otrolig ”fjäderbokeh” med en största bländare på F1.2 kan professionella fotografer räkna med precisionsteknik och fokus på detaljer i designen, så att de verkligen kan fånga motivets skönhet. *35 mm-ekvivalent: 90 mm.

M.Zuiko Digital 25 mm F1.8* (bonus på 500kr):

Med en brännvidd på 25 mm och en 47-graders synvinkel är det här fasta objektivet perfekt för porträtt och situationer med dåligt ljus. Det ger en vacker bokeh vid stora bländare och imponerande närfokuseringsmöjligheter. Samtidigt ger objektivet bilder med ett synfält som känns naturligt för det mänskliga ögat, vilket gör det till ett måste. *35 mm-ekvivalent: 50 mm.

M.Zuiko Digital ED 60 mm F2.8 Macro* (bonus på 750kr):

Det här makroobjektivet erbjuder fantastisk bildkvalitet och mångsidighet. Det låter dig ta bilder på nära håll i sann (1:1) verklig storlek med knivskarpa detaljer och rund bokeh. 60 mm F2.8 Macro-objektivet har ett damm- och stänksäkert hölje och en specialbeläggning på linselementen, så att det ger pålitliga resultat även under sommarregnet. *35 mm-ekvivalent: 120 mm.

M.Zuiko Digital ED 9-18 mm F4.0-5.6* (bonus på 1000kr):

Med en vikt på bara 155 g och en totallängd på bara 49,5 mm ger detta ultravidvinkelobjektiv med stöd för OM-D-kamerans snabba kontrast-AF en ny dimension för ambitiösa fotografer som vill packa lätt i sommar. *35 mm-ekvivalent: 18-36 mm.

M.Zuiko Digital ED 75-300 mm F4.8-6.7 II* (bonus på 1000kr):

Extrem telefotoprestanda för att komma närmare avlägsna motiv. Det här förvånansvärt kompakta objektivet har en supertyst fokuseringsmotor och snabbfokuseringsfunktion. *35 mm-ekvivalent: 150-600 mm.

Alla kameror och objektiv från Olympus kommer med en kostnadsfri förlängning av garantin på sex månader* när man registrerar sig på plattformen MyOlympus på www.my.olympus.eu.

Produktspecifikationerna kan komma att ändras utan förvarning. De senaste specifikationerna finns på Olympus webbplats, www.olympus-europa.com.

*Sex månader utöver den lagstadgade garantin i inköpslandet.

Relaterade Artiklar