CyberZoo.se flyttar till Trollhättan
Hem E-HANDEL CyberZoo.se flyttar till Trollhättan

CyberZoo.se flyttar till Trollhättan

Publicerat av: Redaktionen

Vargöns zoobutik, även känd som Cyberzoo.se, har vuxit ur sina lokaler i Vargöns centrum och flyttar den 2 juli till Kardanvägen 12b i Trollhättan.

CyberZoo.se flyttar till Trollhättan 2Sedan starten 2007 har omsättningen mer än tiodubblats och det är e-handeln som står för nästan hela ökningen.

Förhoppningen är att flytten till de nästan dubbelt så stora lokalerna ska medföra en rad olika effektivitetsförbättringar. Dessutom ger de en möjlighet för företaget att växa.

-Vi märker att det det finns en stark efterfrågan men vi har “slagit i taket” för hur många ordrar vi kan hantera utan att tumma på kundernas förväntningar i termer av service och snabba leveranser, säger Ted Hansen.

Det var akvaristen Ted Hansen som grundade Cyberzoo för drygt tio år sedan. Det som från början var ett enkelt källarprojekt med några akvarier, förvandlades ganska snart till en fullfjädrad affärsverksamhet. Idag har verksamheten flera anställda och hanterar dagligen ett stort antal transaktioner, varav ca 80% utgörs av näthandel. Företaget har en stark inriktning mot akvarie- och terrarieprodukter, men tillhandahåller ett brett sortiment av djurtillbehör.

– E-handeln ställer andra krav på utrymmet än den traditionella affärsverksamheten, exempelvis vad gäller packning av beställningar men även hur varorna plockas från lagerhyllan. En modern e-handel måste ha effektiva flöden och processer och det är just det som lokalen i Trollhättan erbjuder. Vi vill även tacka våra trogna kunder i Vargön som följt oss under åren och samtidigt hälsa dem välkomna till de nya lokalerna, säger Ted Hansen.

Den nya lokalen kommer bestå av en lagershop med ännu större sortiment än dagens, samt en integrerad e-handelsdel. Flytten gör även butiken mer tillgänglig för besökare med större parkering och ett fördelaktigare läge vid riksväg 45.

Relaterade Artiklar