Förbättrad ljudupplevelse med Huaweis nya hörlurar FreeBuds Pro 2
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Νya förbättrade hörlurar från Huawei FreeBuds Pro 2

Νya förbättrade hörlurar från Huawei FreeBuds Pro 2

Publicerat av: Redaktionen

Huawei lanserar nu en ny generation av true wireless-hörlurar: Huawei FreeBuds Pro 2.

Hörlurarna kommer i tre eleganta färgval, Silver Frost, Ceramic White och Silver Blue, där den sistnämnda är en helt ny färg för Freebuds-familjen.

Förbättrad ljudupplevelse med Huaweis nya hörlurar FreeBuds Pro 2

FreeBuds Pro 2 är utvecklad i samarbete med Devialet, där fokus har legat på innovation i ljudupplevelsen tillsammans med bra samtalsljud. De nya hörlurarna, tillsammans med det medföljande laddningsfodralet, erbjuder upp till 30 timmars lyssningstid.

De nya Huawei FreeBuds Pro 2, som utvecklats i samarbete med Devialet, höjer ribban för användarnas ljudupplevelse ytterligare. De båda varumärkena har gjort gemensam sak i sin strävan efter bästa möjliga ljudkvalitet och tillsammans arbetat för att finjustera ljudupplevelsen som hörlurarna bjuder på. Detta för att skapa en pålitlig ljudupplevelse som ska passa alla användare, från vardagslyssnaren till den kräsna audiofilen.

Upplev ljud i dess mest autentiska form

Huawei FreeBuds Pro 2 kommer utrustade med ‘Ultra-hearing Dual Driver’ Hi-Res-ljudsystemet som smart koordinerar två drivelement, vilket gör att de tillsammans levererar utmärkt ljudprestanda. För första gången någonsin i öronsnäckor används ett plant UHF-membran, för att skapa ljusa och exakta diskanter och övertoner. Dessutom har hörlurarna försetts med ett dynamiskt drivelement med fyra magneter för mellanregister och lägre frekvenser för en mer slagkraftig bas. Resultatet är ett brett frekvensomfång, från 14Hz till 48kHz, för ett mer detaljerat och exakt ljud.

Med FreeBuds Pro 2 kan användaren automatiskt ställa in ljudet efter hörselgångens form, hur de bärs samt volymnivå i realtid för ett mer personligt anpassat ljud. Tack vare det högupplösta ljud-kodek-protokollet LDAC blir ljudupplevelsen ytterligare optimerad för användare att njuta av en ultrahögupplöst lyssningsupplevelse. FreeBuds Pro 2, som är certifierade enligt HWA och Hi-Res Audio Wireless, låter dig uppleva ljud på bästa möjliga sätt oavsett hur, var och med vilken volym man lyssnar på sin musik.

Brusreduceringsfunktioner som möjliggörs av avancerade innovationer

FreeBuds Pro 2 med Triple Mic ANC System tillhandahåller avancerad aktiv brusreducering för dess användare. Det ökar det genomsnittliga Active Noise Cancelling-djupet (ANC) med 15 procent jämfört med sin föregångare. FreeBuds Pro 2 kan exakt identifiera den omgivande ljudmiljön och välja ett lämpligt brusreducerande läge för bekvämt lyssnande. Inte ens bullriga flygplansmotorer rår på det unika brusreduceringssystemet vilket innebär att användare alltid kan ha en tyst och fridfull resa. Huaweis brusreduceringsteknik för samtal, Pure Voice, möjliggör tydliga samtal genom att exakt fånga upp mänskliga röster samtidigt som de förbättrar brusreduceringen oavsett var samtalet tar plats.

Förbättrad prestanda på alla fronter, lång batteritid och vattentålighet

Huawei FreeBuds Pro 2 erbjuder sömlös anslutning med två enheter för automatisk samtalsväxling. Dess dubbla anslutningsfunktion fungerar med enheter för alla ändamål inklusive surfplattor, datorer och wearables. Oavsett om enheten bygger på HarmonyOS, Android, iOS eller Windows så är det enkelt att parkoppla hörlurna med endast några knapptryck.

FreeBuds Pro 2 är trots deras mindre format mycket kraftfulla och utrustade med lång batteritid. Med ANC på kan du njuta av ostört lyssnande med en uppspelningstid på upp till 4 timmars, vilket med laddningsfodralet förlängs till upp till totalt 18 timmar. Med ANC avstängd kan du njuta av 6,5 timmars lyssning och upp till totalt 30 timmar med fodralet.

Om du är på språng stöder Huawei FreeBuds Pro 2 även omvänd laddning på hörlursfodralet med både telefon eller surfplatta. Dessutom är Huawei FreeBuds Pro 2:s stänkskyddad enligt IP54, vilket betyder att den inte avskräcks av vare sig lite regn eller svett.

Pris och tillgänglighet

Huawei FreeBuds Pro 2 är tillgängliga med start den 8 augusti och med ett rekommenderat cirkapris på 1 990 SEK.

Relaterade Artiklar