Nyheter från Satechi: ett ställ istället för att ställa till det
Hem PRODUKTNYHETER Tekniknyheter från Satechi: ett ställ istället för att ställa till det

Tekniknyheter från Satechi: ett ställ istället för att ställa till det

Publicerat av: Redaktionen

Satechi fortsätter att lansera nyheter som hjälper till i vår teknikvardag.

Nu har de en ny lösning för att hålla ordning på dina handhålna enheter samtidigt som din laptop är kopplad till en extern skärm eller inte används alls.

Nyheter från Satechi: ett ställ istället för att ställa till detEtt ställ istället föratt ställa till det

Placera din MacBook och iPad i detta snygga ställ på skrivbordet och de stoltserar likt skulpturer. Ladda med någon av Satechis GaN-laddare eller ha dem bara där nära till hands. Stället ger dig enkel tillgång både till enheten och dess portar – ladda eller anslut till extern skärm utan problem.

Kabel för den kräsna 

Dessutom lanserar de en rejäl kabel för den allra mest högupplösta bilden och kristallklart ljud. En snygg och flätad HDMI-kabel som kan leverera 8K med den senaste HDMI-standarden samtidigt som att den är bakåtkompatibel för alla dina enheter du redan har i hemmet.

Satechi Dual Vertical Laptop Stand
  • 2-i-1 design för iPad och MacBook samtidigt
  • Optimerar temperatur
  • Ger enkel åtkomst till enhetens portar
  • Non-slip håller din enhet på plats

Håll ordning och reda på din arbetsstation samtidigt som du håller dina enheter på en armlängds avstånd. Satechi Dual Vertical Stand för bärbara datorer och surfplattor har en 2-i-1-design som kan hålla din Macbook och iPad samtidigt.

2-i-1-design

Dubbla vertikala stativ som förbättrar luftflödet omkring din enhet och håller ned tempraturen, vilket ger bättre batteritid och låter din enhet gå i fullfart.

Anti-slip

De halkfria kuddarna håller din dator, surfplatta eller smartphone på plats så den står säkert när du ansluter dessa till en extern skärm.

Modern och robust

Stativet är byggd av högkvalitativ och slitstark aluminium och ger den perfekta balansen mellan elegant och robust.

Kompatibel enheter

MacBook Air / Pro 13-tum M1, 2021 MacBook Pro 14-tum, 16-tum (M1 Pro & Max), 2020/2019/2018/2017/2016 MacBook Pro, 2020/2018 MacBook Pro/2018, 2020, bärbara datorer, Chromebooks, Microsoft Surface, HP, ASUS, Sony, Acer, Dell XPS, Lenovo, Samsung, smartphone, surfplattor och så vidare.

Satechi 8K ULTRA HD HDMI 2.1 kabel – 2m
  • Senaste HDMI versionen
  • Ultra High Definition
  • 8K@60 Hz och 4K@ 120Hz / 100Hz

Denna två meter långa flätade HDMI-kabel är den perfekta lösningen för att ansluta din bärbara dator, surfplatta eller streamingenhet till en Ultra HD High-Speed-enhet.

UHD HDMI

Den senaste HDMI-versionen stöder högre videoupplösningar och uppdateringsfrekvenser inklusive 8K@60 Hz och 4K@120Hz / 100Hz, 1080P, även bakåtkompatibla med tidigare versioner.

Dynamisk HDR

Med unik dynamisk HDR och 12-bitars färgbearbetningsteknik och bandbredd på 48 Gbps kan den ge filmupplevelser i Ultra High Definition och leverera full funktion för 3D-video tillsammans med idealiskt djup, ljusstyrka, detaljer, kontrast och färgomfång.

Kristallklart ljud

Har Enhanced Audio Return Channel (eARC) för enklare anslutning och stöd för de mest avancerade, okomprimerade och förlustfria flerkanalsljudformaten för överlägsen ljudkvalitet.

Relaterade Artiklar