Huaweis senaste surfplatta optimal för ljud- och videoupplevelser
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Huaweis senaste surfplatta optimal för ljud- och videoupplevelser

Huaweis senaste surfplatta optimal för ljud- och videoupplevelser

Publicerat av: Redaktionen

Huaweis nyhet MediaPad M5 har nu lanserats på den svenska marknaden.

Huaweis senaste surfplatta optimal för ljud- och videoupplevelser 2Surfplattan är designad för en modern användare som vill komma åt information snabbt och enkelt och som värderar underhållning högt. Enheten är utvecklad för att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse, vare sig användaren läser, lyssnar på musik, ser på film eller spelar spel. Tack vare en högkvalitativ skärm, professionellt ljudsystem och högpresterande batteri passar MediaPad M5 utmärkt för all typ av underhållning.

MediaPad M5 är mycket tunn och lätt att greppa i vilket gör den bekväm att hålla under en längre tid, som när användaren läser en bok eller tittar på en film. Designen som består av en aluminiumkropp i den subtila färgen Space Gray präglas av elegans. Det böjda 2.5D-glaset som täcker surfplattans framsida i kontrast med den matta metallen som resten av enheten består av skapar ett modernt uttryck.

Oavsett om surfplattan används för att lyssna på musik eller titta på film kan användaren räkna med ett högkvalitativt ljud. MediaPad M5 besitter nämligen hela fyra högtalare, utvecklade av ljudspecialisten Harman Kardon. Enheten har smarta förstärkare som är noggrant programmerade för en perfekt signalbehandling.

Surfplattan är utrustad med en högupplöst 2K-skärm med 280 ppi, för högkvalitativ skärpa.

Tack vare läget Eye Comfort minskar mängden skadligt blått ljus. På så sätt skyddas ögonen och gör skärmen lättare att läsa på. Skärmen anpassar sig dessutom till omgivningens färgtemperatur. Med hjälp av intelligenta algoritmer korrigerar ClariVu-tekniken suddiga bilder och försämrade kontrastförhållanden.

– Efter att ha lyssnat till våra kunders önskemål förstod vi att användningen smartphones och bärbara datorer för nöjes skull inte var så roligt som det bör vara. Detta eftersom den typen av enheter inte är utvecklade för ändamål som exempelvis att titta på film eller spela spel. Vi har därför utmanat vårt team att utveckla en surfplatta som utan kompromisser erbjuder de bästa möjliga förutsättningar för underhållning och avkoppling, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei Technologies i Sverige.

Surfplattan erbjuder en lång batteritid tack vare en batterikapacitet på 7.500 mAh, vilket motsvarar 12 timmar videouppspelning non-stop. Tack vare Quick Charge-tekniken kan enheten laddas till 100 procent på endast 2,9 timmar.

Huawei MediaPad M5, 10,8 tum Rekommenderat butikspris för wifi/64gb: 4 490 SEK Rekommenderat butikspris för lte/64gb: 4 990 SEK

Relaterade Artiklar