Susanna Falken Jewellery: Framgång genom etiskt tillverkade smycken nu i e-handeln
Hem E-HANDEL Susanna Falken Jewellery representerar mer än bara vackra smycken – nu i e-handeln

Susanna Falken Jewellery representerar mer än bara vackra smycken – nu i e-handeln

Publicerat av: Redaktionen

Med ett engagemang för att förändra smyckesbranschen och ett fokus på hållbarhet och etik, har Susanna Falken Jewellery öppnat sin e-handel och expanderat från business to business till att sälja direkt till konsumenter.

Genom en framgångsrik SEO-satsning har företaget på kort tid ökat trafiken med över 1200%, vilket resulterat i en försäljning närmare en kvarts miljon kronor.

”Det är en spännande tid för Susanna Falken Jewellery. Genom e-handeln har vi kunnat nå ut till många nya kunder och dela vår passion för hållbart och etiskt producerade smycken, nyligen har vi kommit in på bland annat Wolt och Foodora” säger Susanna Falken, CEO.

”Vår ambition är inte bara att skapa smycken som du ser fantastisk ut i, för oss är det viktigt att du även kan bära dem med en känsla av välbefinnande och självsäkerhet.”

Susanna Falken har en lång och djupgående erfarenhet inom smyckesindustrin, från sin tidiga början på Albrekts Guld som 8-åring, till att arbeta på diamant- och produktsidan hos familjens företag och varumärken. Med sin pappa, Bengt Warbon, som mentor har hon skapat en kollektion som inte bara är elegant utan också allergivänlig och skonsam mot huden.

”Min pappa, Bengt, har varit en ovärderlig stöttepelare i mitt arbete. Hans erfarenhet och visdom har hjälpt mig att växa som entreprenör och designer,” förklarar Falken. ”Vi är stolta över att kunna erbjuda smycken från säkra och etiska material som medicinskt titan och kirurgiskt stål 316L. Genom att vara transparenta och noggranna i vårt arbete, hoppas vi kunna göra en skillnad i smyckesbranschen.”

Susanna Falken Jewellery: Framgång genom etiskt tillverkade smycken nu i e-handeln

På bilden ses mentorn Bengt Warborn och ägarna Susanna Falken och Michael Falken

Susanna Falken Jewellery representerar mer än bara vackra smycken. Det är en rörelse för förändring, drivet av Susannas strävan att förbättra konsumentupplysningen och etablera en “hypoallergen” standard för smycken. Kollektionen är testad och godkänd av det oberoende forskningsinstitutet RISE, och testresultaten är tillgängliga för alla att granska.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar