Roswi värvar ehandelsexpert
Hem E-HANDEL Roswi värvar ehandelsexpert

Roswi värvar ehandelsexpert

Publicerat av: Redaktionen

Roswi AB, distributör inom sport, friluftsliv och kök, har värvat ehandelsexperten Nic Staeger till ny styrelseledamot.

Nic kommer in med lång erfarenhet inom e-handel och att utveckla samt bygga upp e-handelsaffären för flera framstående företag, bland andra ICA, Apoteket Hjärtat, Plantagen och Cervera.

Tillsammans med Arash Gilan har han dessutom samlat sin kunskap och skrivit boken, En djävul på e-handel.

Nic är ingenjör med en bred utbildningsbakgrund inom både teknik och management. Han är idag CTO & CCO på GreenBenefits & Elcykelpunkten. Dessförinnan var han bland annat CCO på Nordiska Galleriet, Head of Ecommerce på Cervera och Head of Business Development på Apoteket Hjärtat.

Utöver ledamot i Roswis styrelse sitter han i styrelsen för Amendo Group, Lagotto och Octanorm GmbH.

”Efter att ha varit på kundsidan länge så ser jag framemot att fortsätta den utveckling som Roswi har, att vara den bästa leverantörer för återförsäljare, allt ifrån logistik, masterdata och e-handel”, säger Nic Staeger.

”Vi är mycket nöjda med valet av Nic och värderar hans erfarenheter inom ehandel och den digitala försäljningen högt. Tillsammans ser vi fram emot att ta Roswi till nästa nivå.”

Roswi värvar ehandelsexpert

Nic Staeger

“Vi vill också passa på att tacka Karin Eriksson för ett gott samarbete och engagemang under hennes 12 år som styrelseledamot. Hon har under denna tid bidragit till en betydande utveckling för bolaget”, säger VD Christopher Carlander.”

Styrelsen består av, utöver Nic Staeger, Styrelseordförande Jonas Ottosson, Axel Carlander, Ägare Roswi, Christopher Carlander, Ägare/VD Roswi och Michael Carlander, Ägare/Produktchef Roswi.

 

 

 

Relaterade Artiklar