Linda-Marie Assergård designar sin femte kollektion för Ellos – en kapselgarderob för sommaren
Hem E-HANDELELLOS Linda-Marie Assergård designar sin femte kollektion för Ellos

Linda-Marie Assergård designar sin femte kollektion för Ellos

Publicerat av: Redaktionen

Linda-Marie Assergård är tillbaka med sin femte kollektion för Ellos.

Inspirerad av sin bröllopsresa i Italien har hon skapat en inkluderande semesterkollektion med allt du behöver för sommaren.

“Jag vill att plaggen ska visa alla vackra sidor av oss,” säger Linda-Marie Assergård.

Från storlek 34 till 60 – för alla kroppsformer och tillfällen

Kollektionen, som sträcker sig från storlek 34 till 60, innehåller sommarplagg som passar alla tillfällen under semestern – från sköna stranddagar till romantiska middagsdejter. Plaggen är designade för att framhäva alla kroppstyper och varje individs unika skönhet. Här hittar vi allt från trendsäkra klänningar och badkläder till toppar, shorts och accessoarer – en komplett kapselgarderob för sommaren!

”Precis som vanligt är alla plagg mjuka, stretchiga och anpassar sig efter kroppen, istället för att kroppen ska behöva anpassa sig efter dem. Allt får mig att känna mig väldigt fin och glad. Jag är otroligt stolt över det arbete vi har lagt ner i denna kollektion!” säger Linda-Marie Assergård.”

Fem år av samarbete

Linda-Marie Assergård designar sin femte kollektion för Ellos – en kapselgarderob för sommarenLinda-Marie och Ellos firar inte bara fem år av samarbete, utan även att vi skapat fem kollektioner tillsammans. Vi delar en gemensam syn på mode som är tillgängligt och inkluderande för alla.

“Vi är så glada över att Linda-Marie är tillbaka med ännu en fantastisk kollektion! Hennes öga för detaljer och passion för mode lyser verkligen igenom i varje plagg. Att erbjuda storlekar från 34 till 60 är en självklarhet för oss, och det är en av nycklarna till vårt lyckade samarbete.” säger Karin Verdoes, designchef för Ellos Fashion.”

Kollektionen släpps tisdagen den 4 juni 2024 på Ellos.se.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar