Susanna Falken Jewellry och Katrin Zytomierska lanserar unikt samarbete
Hem DETALJHANDEL Ett unikt samarbete mellan Susanna Falken Jewellry och Katrin Zytomierska

Ett unikt samarbete mellan Susanna Falken Jewellry och Katrin Zytomierska

Publicerat av: Redaktionen

Susanna Falken Jewellry, en framstående smyckestillverkare känd för sina exklusiva och kvalitativa smycken, har med glädje annonserat ett unikt samarbete med den populära influencern Katrin Zytomierska.

Kollektionen speglar en passionerad syn på skönhet, styrka och självförtroende, och är noga utvald för att vara både elegant och hälsosam.

Katrin Zytomierska, känd för sitt starka engagemang för hälsa och välbefinnande, uttrycker sin entusiasm över samarbetet:

“Jag har länge älskat Susannas smycken så jag blev väldigt glad när hon ville skapa en kollektion med mig. Tillsammans har vi designat smycken som vi laddat med självförtroende, styrka och skönhet. Ingen ska känna sig utsatt för skit, vi tar ingen skit, Vi har gemensamt att vi bryr oss om vad vi stoppar i våra kroppar och på våra kroppar. Alla smycken är gjorda av kirurgiskt stål och medicinskt titan så vi ger er hälsosamma smycken!”

Susanna Falken, ägare till Susanna Falken Jewellry, delar med sig av sin syn på samarbetet: “Att arbeta med Katrin har varit en fantastisk resa. Hennes passion för det äkta och ärliga återspeglas i varje bit vi har skapat. Vårt mål har varit att förmedla en känsla av kraft och skönhet som alla kan bära med stolthet. Denna kollektion är mer än bara smycken, det är ett uttryck för att stå stark och känna sig vacker.”

Susanna Falken Jewellry och Katrin Zytomierska lanserar unikt samarbete

Katrin Zytomierska

Med denna kollektion tar Susanna Falken Jewellry ytterligare ett steg mot en mer hållbar och rättvis smyckesbransch. Kollektionen är ett bevis på att vackra smycken kan skapas med omtanke om både individ och samhälle. Detta är mer än bara smycken, det är ett löfte om säkerhet, kvalitet och omtanke.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar