Verizon Business presenterar uppslukande upplevelser på Mobile World Congress Barcelona
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Verizon Business presenterar nu uppslukande upplevelser på Mobile World Congress Barcelona

Verizon Business presenterar nu uppslukande upplevelser på Mobile World Congress Barcelona

Publicerat av: Redaktionen

Verizon kommer under Mobile World Congress Barcelona den 27 februari – 2 mars att presentera Enterprise Intelligence och den senaste tekniken, inklusive Verizon 5G.

Verizon Business kommer att visa uppslukande lösningar på Mobile World Congress Barcelona 2023 (Hall 2, monter 2G60) för att demonstrera verkliga 5G-användningsfall och hur den senaste tekniken löser organisatoriska utmaningar i det ständigt föränderliga globala affärslandskapet.

Verizon Business presenterar uppslukande upplevelser på Mobile World Congress Barcelona“Konsumentbehov och affärsbehov har båda förändrats dramatiskt.

Med detta skifte inom affärer är uppkoppling och förmågan att utnyttja teknik som konkurrensfördel avgörande”, säger Massimo Peselli, CRO, Global Enterprise & Public Sector, Verizon Business. “Verizon Business med vår globala räckvidd är unikt positionerade för att lösa affärsutmaningar för företag av alla storlekar och geografier inklusive multinationella företag. Verizon 5G, våra människor i världsklass, vårt partnerekosystem och branschledande nätverksteknik fortsätter att positionera oss som en ledare i branschen”.

Verizon Business monter, belägen i Hall 2, monter 2G60, kommer att demonstrera en rad aktuella och framåtblickande scenarier.

Innovativa upplevelser:
  1. QA for Warehouse – Verizon 5G Edge Quality Assurance for Warehouse är en MEC-lösning (private mobile edge computing) som använder Computer Vision-teknik för att förbättra lager- och/eller logistikverksamheten genom att säkerställa noggrannhet inom plockning och packning samt minska behovet av manuella inspektioner. Verizon kommer att demonstrera en omvänd leveranskedja för återförsäljare; automatisera produktigenkänning och inspektion med datorseende och artificiell intelligens (AI) för att förbättra hastigheten på returbearbetningen och få produkter (som är säljbara) snabbt tillbaka i lager.
  2. Coach-to-Coach Communications – Verizon Business har ingått ett partnerskap med National Football League (NFL) för att leverera en Managed Private Wireless Solution till var och en av de 30 NFL-arenorna. Denna lösning inkluderar fullt stöd för coach-to-coach-kommunikation på fältet och ger NFL snabbhet, säkerhet och tillförlitlighet för kritiska operationer. Verizon kommer att visa upp coach-to-coach-lösningen på Mobile World Congress så att deltagarna kan uppleva nästa generations röstkommunikation personligen.
  3. Privat 5G – Privat 5G ger företag och offentliga kunder ett säkert 5G-nätverk med hög hastighet och låg latens. Dess dedikerade bandbredd och räckvidd med hög kapacitet kan hjälpa organisationen att möta de växande kraven på automatisering och mer därtill. Verizon kommer att leverera en interaktiv upplevelse utformad för att avmystifiera privata 5G-nätverk och dela olika framgångsberättelser som lyfter fram hur kunder utnyttjar privat 5G för att förbättra sin affärsverksamhet.
  4. Cityscape – Verizons interaktiva stadsbild belyser sammanlänkningen av nätverk, lösningar och samhälle som använder 5G-teknik i flera branscher och kundanvändningsfall. Mobile World Congress-deltagare kommer kunna utforska dussintals 5G Edge-användningsfall/lösningar utformade för att förbättra affärsverksamhet och förbättrad kundupplevelse.

Relaterade Artiklar