Sony Electronics introducerar ett nytt sortiment av professionella skärmar inom segmentet BRAVIA
Hem PRODUKTNYHETER Sony Electronics introducerar nu ett nytt sortiment av professionella skärmar inom segmentet BRAVIA

Sony Electronics introducerar nu ett nytt sortiment av professionella skärmar inom segmentet BRAVIA

Publicerat av: Redaktionen

Sony Electronics utökar sitt professionella utbud med 15 stycken BRAVIA 4K HDR-skärmar med serierna BZ50L, BZ40L, BZ35L och BZ30L.

De är optimerade för kommersiella miljöer som kräver tillförlitlighet, bildkvalitet och bred kompatibilitet.

Det nya sortimentet erbjuder ett stort utbud av skärmar med alternativ som täcker standardbehov och behov på avancerad nivå, i storlekarna 43 till 98 tum.

Samtidigt ingår Pro BRAVIA-användarnas favoritfunktioner, till exempel oöverträffad bildkvalitet, bredare betraktningsvinkel, genomtänkta professionella funktioner och ett smart system på en chip-plattform (SoC).

Det nya sortimentet inkluderar den ljusstarka BZ40L-serien som till skillnad från andra skärmar på marknaden innehåller en toppmodern panelbehandling. Skärmarna i BZ40L-serien ger både hög ljusdiffusion och låg reflektion samtidigt som djup svärta och hög kontrast bibehålls.

”När vi utvecklar våra erbjudanden inom BRAVIA-segmentet av professionella skärmar vill vi möta våra kunders nya krav och behov, och samtidigt prioritera hållbarhet. Detta har vi gjort genom att utöka vårt sortiment och införlivat nya tekniker som tillgodoser kundernas behov av produkter med hög ljusdiffusion och antireflektion som stöder installationer i ljusa miljöer som har starkt omgivande ljus”, säger Christopher Mullins, chef för BRAVIA Professional, Sony Europe. ”Professionella användare inom AV fortsätter att förlita sig på Sonys professionella skärmar tack vare dess bildkvalitet, flexibilitet, storleksintervall och användarvänlighet. Vi vet att de kommer att värdesätta de nya skärmarnas exceptionella kombination av funktioner, som klarar utmaningarna i dagens ständigt föränderliga kommersiella landskap.”

Alla 15 modeller innehåller hållbara element – från användning av återvunnen plast med SORPLAS™ och mindre användning av bläck på förpackningarna. Stativ är nu ett tillval och funktionen ECO Dashboard för att bättre förstå strömförbrukning baserat på inställningskonfigurering. Ytterligare funktioner inkluderar dygnet runt-drift, förinställningar som ställs in i ett steg för enkel konfiguration och anpassning, Pro Mode-teknik för att förenkla drift, flexibel installation för montering i stående och lutande position samt stöd för flerskärmsinstallation som möjliggör sida-vid-sida-vy . Serierna BZ50L, BZ40L och BZ35L inkluderar ökad intern lagring på 32 GB för mer flexibilitet och användarvänlighet. Alla modeller har en ny VESA-standardställning som passas in på mitten för enkel montering. Sortimentet omfattar även gemensam chassidesignså att det är enkelt att välja lämplig modell med hållbar ljusstyrka utan att det krävs ny utformning för montering.

Sony Electronics introducerar ett nytt sortiment av professionella skärmar inom segmentet BRAVIA  Det nya sortimentet av professionella BRAVIA-skärmar stöder även Sonys allianspartnernätverk. Detta möjliggör ytterligare integrering och kompatibilitet med etablerade samt nya lösningsleverantörer för företag, utbildning, transport och detaljhandel.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar