Hem GAMINGE-SPORT Samsungs nya initiativ QLED Beats the Cheats visar att rätt TV-teknik är bättre än fusk

Samsungs nya initiativ QLED Beats the Cheats visar att rätt TV-teknik är bättre än fusk

Publicerat av: Redaktionen

Att bli riktigt bra på ett spel är svårt, och visst har det hänt att motgångar har lockat fram en och en annan fuskare.

Samsungs nya initiativ QLED Beats the Cheats visar att rätt TV-teknik är bättre än fusk 3Men gaming ska handla om skills. Därför presenterar Samsung nu QLED Beats the Cheats – tre fejkfusk som visar att rätt TV-teknik förbättrar spelupplevelsen och ger dig möjligheten att förbättra ditt spelande samtidigt som du får ett övertag som kan liknas vid onlinefusk

Samsung lanserar sitt senaste initiativ under temat gaming – QLED Beats the Cheats. Initiativet syftar till att få fler spelare att använda rätt teknik, snarare än att vända sig till onlinefusk när de försöker förbättra sitt spelande. Samsung har, på utvalda fuskhemsidor, laddat upp fejkfusk som belyser faktumet att rätt TV teknik ger dig liknande fördelar som vanliga fusk och gör att du kan förbättra ditt spelande med gott samvete.

– Vi vet att det är vanligt att ladda ner fusk online för att komma vidare i sitt spelande, men det är inte en långsiktig lösning. Vi hoppas att vårt initiativ QLED Beats the Cheats kan vara en ögonöppnare för de personer som använder fusk och istället erbjuda dem ett bättre och mer ärligt alternativ på ett roligt sätt, säger Magnus Nilsson Technical Product Manager TV/AV på Samsung Nordics.

Fejkfusken, som är uppladdade på populära fuskhemsidor och ser ut precis som vilket fusk som helst, består av en kodad fil och en readme-fil. I vanliga fall är readme-filen en installationsmanual och den kodade filen är det faktiska fusket som du installerar på din konsol. I Samsungs QLED Beats the Cheats har koden bytts ut mot en text som beskriver hur rätt teknik ger dig liknande fördelar som om du hade fuskat. Readme-filen uppmanar i sin tur fuskarna att besöka Samsung.com där de kan ta del av den bästa TV-tekniken för att förbättra sitt spelande – utan fusk.

Samsungs QLED TV:s är utrustade med teknik som låter spelare utvecklas på ett naturligt sätt. Freesync synkroniserar spelets och TV:ns uppdateringsfrekvens dynamiskt och garanterar en jämn spelgrafik. Det innovativa läget Real Game Enhancer + låter TV:n kringgå några av videoprocesserna vilket resulterar i ett inputlag på endast 10 millisekunder, något av det lägsta på marknaden. Sist men inte minst erbjuder Samsungs QLED-teknik exceptionell ljusstyrka och skarpa kontraster, vilket gör det lättare för dig att upptäcka dina fiender i spelet.

QLED Beats the Cheats består av:

  1. Aim assist hack (CONSOLE)
    Ett fusk som hjälper spelare att sikta – men i QLED Beats the Cheats liknas fusket istället med Freesync-tekniken och funktionerna från Real Game Enhancer. FreeSync och Real Game Enhancer anpassar nämligen bildhastigheten till vad som händer i bild och ger mjukare och laggfria animationer som underlättar precision i siktet.
  2. Trigger hack (CONSOLE)
    Ett fusk som hjälper spelare att skjuta/reagera så snabbt som möjligt – men här gör istället QLED’s Auto Game Mode att TV:n kan kringgå vissa videoprocessorer och möjliggöra minimalt “input lag”, vilket ger spelaren den ultimata förutsättningen att reagera snabbare än sin motståndare
  3. ESP (Extra Sensory Perception) hack
    Ett fusk som ger extra synförmåga, i mörka grottor, skuggor eller terräng. Detta liknas vid Real Game Enhancer+ funktion Real Black Equalizer samt vid ljusstyrkan och kontrasten i Samsungs QLED-teknik som gör att spelaren kan se tydliga kontraster även i de mörkaste scenerna, vilket innebär att få kan gömma sig för någon som spelar på en QLED.

Relaterade Artiklar