Hem NYHETER Dell Technologies presenterar ett brett utbud av touchskärmar för krävande miljöer

Dell Technologies presenterar ett brett utbud av touchskärmar för krävande miljöer

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies (NYSE:DELL) utökar sin portfölj av OEM | Embedded & Edge (OE&E) produkter med touchskärmar från faytech.

Dell Technologies presenterar ett brett utbud av touchskärmar för krävande miljöer 3Dessa är framtagna specifikt för företag som verkar i utmanande miljöer och arbetar för att bli alltmer digitaliserade. Användandet av touchskärmar underlättar för medarbetare att snabbt få en överblick av exempelvis lagerstatus eller produktinformation direkt när de behöver den.

Med faytechs breda sortiment av touchskärmar kan Dell Technologies nu tillgodose skärmbehovet för kunder inom en mängd olika användningsområden i tuffa miljöer, från mindre Point of Sales (POS) och medelstora HMI-skärmar till storformatskärmar:

– Ett varierat utbud av produkter, idealiska för situationer där det inte fungerar så bra med ett konventionellt tangentbord, men där det fortfarande finns behov av mycket datorkraft: nära där det händer, för analys, prestandaoptimering och POS.

Samtliga skärmar är monterade med så kallad optical bonding där touch-panelen och LCD-enheten sammanfogas med military grade-lim vilket ger mindre reflektioner, bättre motståndskraft i skärmen och minskad risk för att små partiklar ska ta sig in i enheten.

– Specialanpassad integration med befintliga enheter och tillbehör från Dell Technologies, exempelvis Optiplex Micro Form Factor PC.

”Företag förlitar sig på oss för att bygga framtidssäkra lösningar som klarar av nya trender och utmaningar inom industrin. Vårt partnerskap med faytech är ett utmärkt exempel på hur vi fortsätter att välja partners baserat på deras förmåga att leverera lösningar som möter de utmaningar som våra kunder står inför. Med skräddarsydd support är vi redo att hjälpa varumärken och anpassa hårdvaru- och mjukvarulösningar som passar alla användningsområden”, säger Sanjay Tyagi, Vice President OEM | Embedded & Edge Solutions EMEA på Dell Technologies.

”Som den globala ledaren inom industriella touchskärmar strävar vi efter att vara i framkant av innovationen och det går mycket väl i linje med Dell Technologies. Vi är stolta över våra interna utvecklingsteam och vår hängivenhet till att ständigt förbättra och förnya oss. Tillsammans med Dell Technologies kommer vi att vara det perfekta valet för industrikunder baserat på vår djupa förståelse för branschen”, säger Peter Trosien, VD på faytech.

Touchskärmar från faytech finns nu tillgängliga över hela EMEA med produktlanseringar kontinueligt under hela året.

Relaterade Artiklar