Hem EVENT Retail Tech Expo drog till sig många entusiastiska besökare

Retail Tech Expo drog till sig många entusiastiska besökare

Publicerat av: Redaktionen

Under två fullspäckade dagar förvandlades Kistamässan i Stockholm till en fantastisk mötesplats för framtidens handel.

Besökarna fick chansen att träffa handelsbranschens mest framgångsrika specialister som delade med sig av sina framtidsorienterade analyser och know-how på hur de har nått framgång genom att använda sig av modern teknik och nya sätt att möta kunder på.

Retail Tech Expo drog till sig många entusiastiska besökare

Simon Åkerlund, Chief Revenue Officer på Binary Brains

Under mässan kunde man även ta del av spännande föreläsningar och paneldebatter som gav nya och viktiga insikter.

Det var en otroligt bra stämning under hela mässan, både bland utställarna och besökarna. Vi fick chansen att träffa några av våra befintliga läsare och även berätta om IT-Retail för nyfikna besökare som kom förbi vår monter.

Vi passade även på att intervjua några av utställarna för att höra deras tankar om Retail Tech:

” Vårt mål med mässan var framför allt att träffa nya kunder, nya partners och även synas. Vi tycker att det har fungerat väldigt bra under mässan! Vi har fått många relevanta möten och träffat många partners (även bland utställarna) så det har varit en väldigt bra upplevelse.” – Simon Åkerlund, Chief Revenue Officer på Binary Brains.

Målet med Retail Tech var att träffa våra leverantörer, partners och blivande kunder. Vi tycker att det har gått jättebra under mässan. Vi har träffat många personer, alla möjliga olika kunder och partners. Så det är ett jättebra underlag.” – Jan Westlund, säljansvarig för retail CGI.

Retail Tech Expo drog till sig många entusiastiska besökare

Jan Westlund, säljansvarig för retail på CGI

Vi är här för att uppmärksamma företag om hur viktigt det är att jobba med CSRfrågor inom sin verksamhet. Det har varit många intressanta aktörer på mässan. Många trevliga och roliga utställare samt bra besökare. Det känns väldigt trevligt att vara här.” Galal Amoura, Partneransvarig för Cancerfonden 

Retail Tech Expo drog till sig många entusiastiska besökare

Galal Amoura, Partneransvarig för Cancerfonden

IT-Retail anordnade även en Hållbarhetsfrukost på torsdagen innan mässan drog i gång för dagen. Intresset vart stort och många besökare samlades för att lyssna på och inspireras av våra två talare som aktivt jobbar med hållbarhetsarbete: Linda Fragner, grundare av Sustainability Sprint och Cecilia Kadar, grundare av Ipomia 

 

Retail Tech Expo drog till sig många entusiastiska besökare 3

Vi på IT-Retail vill tacka för en fantastisk mässa och ser fram emot Retail Tech Expo 2023! 

 

 

 

Relaterade Artiklar