Nu lanseras Sverige och Nordens största mötesplats för framtidens mobila lösningar, Nordic Mobile Conference & Expo 2024
Hem EVENT Nordic Mobile Conference & Expo 2024

Nordic Mobile Conference & Expo 2024

Publicerat av: Redaktionen

Den 22 – 23 maj 2024 arrangeras för första gången Nordic Mobile Conference & Expo på Kistamässan i Stockholm.

Det är mötesplatsen som fokuserar på framtidens kommunikation och uppkopplingar.

På Nordic Mobile visas under två dagar morgondagens kommunikationsteknik och potentialen i vår digitala uppkopplade värld.

Här skall innovatörer, beslutsfattare från industri och näringsliv samlas för att diskutera, nätverka och ta del av banbrytande nya tekniska produkter och tjänster, samt dela inspirerande kunskap och göra affärer.

”Stockholm är en av världens främsta tech-städer och de globala branschjättarna som finns här lockar talang från hela världen. Att utöka Stockholms erbjudande med en storslagen nordisk arena där vi tillsammans fokuserar på teknologin som revolutionerar vår vardag medför att Stockholm driver på innovationscykeln. Vi ser fram emot att få välkomna innovatörer och specialister till Nordic Mobile i Stockholm 2024, säger Staffan Ingvarsson, CEO, Stockholm Business Region.”

Nordic Mobile 2024 som mötesplats är rätt i tiden. Allt går snabbare idag och det driver på innovationscykeln. Adaptera till nya lösningar, ta till sig och utvärdera nya innovationer är extremt viktigt, samtidigt som det är utmanande då hastigheten på förändringarna sker hypersnabbt. Därför behövs Nordic Mobile 2024, en mötesplats som visar helheten och där man under två dagar kan uppdatera sig på det absolut senaste som händer i vår uppkopplade värld.

Nu lanseras Sverige och Nordens största mötesplats för framtidens mobila lösningar, Nordic Mobile Conference & Expo 2024”Nordic Mobile 2024 är Nordens egen Mobile World Congress, med fokus på utbyggnaden av vår mobila infrastruktur och produkter, tjänster och service för ett uppkopplat samhälle och näringsliv, säger Annika Engström affärschef på Nordic Live Expo som arrangerar Nordic Mobile 2024.”

Nordic Mobile 2024 arrangeras parallellt med Stockholm Tech Show, Sveriges största mötesplats för high-tech och digital transformation. Tillsammans kommer de båda mötesplatserna att locka +230 utställare och 6 000 beslutsfattare.

 

 

 

Relaterade Artiklar