ALGS Year 4 Split 1 Playoffs ägde rum i det soliga Los Angeles
Hem EVENT ALGS Year 4 Split 1 Playoffs ägde rum i det soliga Los Angeles

ALGS Year 4 Split 1 Playoffs ägde rum i det soliga Los Angeles

Publicerat av: Redaktionen

IT-Retail kan med stor glädje meddela att vi var på plats då Apex Legends Global Series (ALGS) Year 4 Split 1 Playoffs ägde rum i det soliga Los Angeles på den ikoniska Galen Center!

Evenemanget ägde rum från den 2:a till den 5:e maj, 2024, och bjöd på fyra actionfyllda dagar av elit Apex-spel, ett gemenskapsområde med möjlighet att träffa dina favoritproffs och mycket mer!

Totalt 40 lag från 6 olika regioner deltog i denna spännande turnering. De tävlande lagen samlades för att slåss om ära och en imponerande prispott. Efter intensiva matcher och otaliga strategiska drag lyckades ett lag skilja sig från mängden och gå hem med den eftertraktade titeln och prissumman.

ALGS Year 4 Split 1 Playoffs ägde rum i det soliga Los Angeles Det var med stor stolthet som vi gratulerade Reject Winnity från Nordöstasien till segern i ALGS Year 4 Split 1 Playoffs! Deras imponerande prestation och enastående spelstrategier gjorde dem förtjänta av den första platsen och det storslagna priset på en miljon dollar.

Med evenemanget framgångsrikt avslutat ser vi fram emot framtida upplagor av ALGS, där vi förväntar oss ännu mer spännande action och oväntade vändningar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar