Årets Sommarbio i Rålamshovsparken!
Hem EVENT Årets Sommarbio i Rålamshovsparken!

Årets Sommarbio i Rålamshovsparken!

Publicerat av: Redaktionen

Sommarens härligaste filmhändelse är snart här, den 16-20 augusti arrangeras Sommarbio igen i Rålamshovsparken.

Under fem sensommarkvällar kommer publiken kunna njuta av film, mat och dryck i gröngräset framför den 90 kvm stora bioduken. Som vanligt är Sommarbio helt gratis och öppet för alla.
Med temat “Heroes in the Park” låter vi publiken få vara med och önska vilka filmer de vill se.

Vi har valt att fokusera på hjältar inom filmen att inspireras av. I år riktar vi strålkastarljuset mot berättelser som lyfter och stärker oss. Vi tycker också att vår publik är våra hjältar och förra året samlades 50 000 i parken för att träffas och se film tillsammans. Vi tackar vår publiken som samlades i
omtänksamhet och vänlighet i parken och det vill vi gärna göra om.

– Vi fick ett otroligt fint gensvar förra året från publiken när vi bad dem rösta på sina favoritfilmer. I år har vi ett liknande upplägg där vi ser framemot besökarnas engagemang och förslag. Som smakprov på temat släpper vi nu de första två filmerna. Här är det kvinnliga hjältar som står i fokus med Sigorney Weaver som Ellen Ripley i “Aliens – Återkomsten” samt Jennifer Grey som Baby i klassikern “Dirty Dancing”. säger programchef Beatrice Karlsson

Nytt för i år!

För första gången kommer vi på Sommarbio ha en vinträdgård på plats. Tillsammans med Pompette kan man som besökare avnjuta en filmklassiker samtidigt som man sippar på ett glas vin. Årets huvudpartner Peroni Nastro Azzurro 0,0% kommer även vara på plats med “House of Peroni 0,0%”.

Vi öppnar parken kl 18.00 alla dagar och välkomnar alla filmbesökare till efterfest på Eden, beläget längst ut på Smedsudden 16 augusti.

Förutom film så bjuds det på snacks och dryck till tidiga gäster från festivalens partners. Det finns även möjlighet att köpa mat, dryck och popcorn på plats. Sommarbio drivs självklart på 100% förnybar energi och all mat som serveras är vegetarisk.

Årets Sommarbio i Rålamshovsparken!Viktig pressinformation

Som journalist finns det möjlighet att besöka Sommarbio både på morgonen när evenemanget håller på att byggas upp, samt på kvällarna när filmerna visas. Det finns möjlighet att ta pressbilder, samt intervjua arrangören och artisterna.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar