hela öland hela året: ny vr-station erbjuder 360° visningar av öns vackraste platser!
Hem EVENT Hela öland hela året: ny vr-station erbjuder 360° visningar av öns vackraste platser!

Hela öland hela året: ny vr-station erbjuder 360° visningar av öns vackraste platser!

Publicerat av: Redaktionen

Vi har nöjet att introducera en ny, spännande VR-upplevelse, producerad i samarbete med IVAR studios, som tar dig genom Ölands unika landskap och sevärdheter utan fysiska begränsningar.

På turistbyrån i Färjestaden finns numera en station, med VR-glasögon, där man kan uppleva Öland året runt.

Sommarbesökare få se Bödabukten krispig av snö, och för de som ser trappstegen i Långe Jan som en fysisk utmaning finns nu möjligheten att med VR-glasögonens hjälp blicka ut över havet. Denna teknik är särskilt fördelaktig för de som upplever fysiska utmaningar, eftersom den erbjuder en möjlighet att uppleva Öland från nya perspektiv i en bekväm och tillgänglig miljö.

“Vi är stolta över att kunna erbjuda denna unika möjlighet att uppleva vår fantastiska ö i virtuell verklighet, i ett framstående samarbete med IVAR studios”, säger Emilia Tengel, projektledare. “Med vår nya VR-upplevelse kan du njuta av Ölands charm från helt nya vinklar – i 360°!”

hela öland hela året: ny vr-station erbjuder 360° visningar av öns vackraste platser!

VR-upplevelsen ger inte bara en inblick i Ölands olika miljöer utan fungerar också som en inspirationskälla för framtida besök. Vi hoppas att detta digitala smakprov kommer att väcka en längtan att uppleva Ölands skönhet live, kanske under mindre traditionella besökstider. För att göra denna teknik ännu mer tillgänglig kommer vi även att ta med VR-glasögon till olika evenemang och utvalda platser runt om på ön under året. Detta är ett utmärkt sätt för alla att utforska och uppskatta Ölands olika årstider, oavsett tidpunkt eller plats.

För mer information, besök vår turistbyrå i Färjestaden eller kontakta oss via info@oland.se

 

 

 

 

Relaterade Artiklar