Nu släpps biljetterna till STCC i Knutstorp med specialerbjudande till Helsingborg
Hem EVENT Boka nu dina biljetter till STCC i Knutstorp med specialerbjudande till Helsingborg

Boka nu dina biljetter till STCC i Knutstorp med specialerbjudande till Helsingborg

Publicerat av: Redaktionen

I dag släpps biljetterna till STCC på Ring Knutstorp som körs 31/8 – 1/9 med de nya 550-hästars elektriska STCC-bilarna tillsammans med ett brett utbud av tävlingar, underhållning, företagsexpo och uppvisning.

Dessutom kan de som köper biljett till STCC Head 2 Head i Helsingborg använda samma biljett till Knutstorp för fri entré till evenemanget.

Nu släpps biljetterna till STCC i Knutstorp med specialerbjudande till Helsingborg

550-hästars prototypen PWR002 vars teknik kommer användas i STCC 2023

– Evenemanget på Ring Knutstorp kombinerar adrenalinfyllda STCC-tävlingar med fokus på den senaste EV-tekniken och spektakulär underhållning.

Redan idag har vi 50 utställare klara och vi räknar med ett utsålt Ring Knutstorp, säger Micke Bern, vd för STCC.

– Vi kommer även arrangera medåkning till förmån för Min Stora Dag och flera andra organisationer direkt efter STCC-prisutdelningen där samtliga intäkter skänks till välgörenhet.

STCC tävlar tillsammans med NXT Gen Cup, Pro Superbike, Radical Cup Scandinavia och V8 Thunder Cars på Ring Knutstorp.

Evenemanget inleds med fri entré under torsdagen när tester och kval körs, följt av ett intensivt program av tävlingar och underhållning under fredagen när entrébiljett krävs.

Läs mer och boka dina biljetter här!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>