Vitamin Well ny partner till Longines Global Champions Tour Stockholm
Hem EVENT Vitamin Well i Sverige är ny partner till Longines Global Champions Tour Stockholm

Vitamin Well i Sverige är ny partner till Longines Global Champions Tour Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

I juni väntar en av ridsportens absoluta höjdpunkter på svensk mark, Longines Global Champions Tour och SHW på Stockholms Stadion.

Det blir en fullspäckad helg där svenska och internationella ridsportstjärnor gör upp i högklassig hoppning framför storpubliken på ikoniska Stadion.

– Vi är jätteglada att vara del av det som kommer att bli en helt otrolig ridsporthelg, säger Nils Lindgren, marknadsansvarig för Vitamin Well i Sverige.

16–18 juni landar Longines Global Champions Tour och GCL för fjärde gången i den svenska huvudstaden. Det står redan nu klart att det blir ett mycket starkt startfält med en stor del av världens bästa ryttare på plats. Stockholm Horse Week kompletterar programmet med fokus på unga talanger och skapar en bredd i evenemanget som sträcker sig hela vägen från OS-guldmedaljörer till lokala ponnyryttare.

– Vi tror att det blir ett fantastiskt evenemang. Det är sommar, vi har en vacker inramning i och med att tävlinarna hålls på Stockholms stadion och världstoppen är på plats. Vi är stolta över att stötta ridsporten på det här sättet, säger Nils Lindgren, marknadsansvarig för Vitamin Well Sverige.

Vitamin Well ny partner till Longines Global Champions Tour StockholmSedan några år tillbaka har Vitamin Well varit del av olika typer av ridsportevenemang och de tar nu steget in i sommarens LGCT Stockholm.

– Vi gillar ridsporten som är en bra matchning till Vitamin Well. Den kräver ett långsiktigt och outtröttligt engagemang från ryttarna och deras team, den är mer jämställd än många andra idrotter och tillåter ofta en ofta lång idrottskarriär. Sammantaget medför det stor skicklighet hos ryttarna och fantastiska tävlingar, säger Lindgren.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar