Cross Reality etablerar sig i fler europeiska länder
Hem DETALJHANDEL Cross Reality etablerar sig nu i fler europeiska länder

Cross Reality etablerar sig nu i fler europeiska länder

Publicerat av: Redaktionen

Det Malmöbaserade VR-företaget Cross Reality skapar närvaro i ett flertal länder i sydöstra Europa via företaget KehaRing LLC, baserat i Kosovo. 

KehaRing ska även representera Cross Reality i Schweiz, Österrike, Albanien, Montenegro och Nordmakedonien. Inom kort avser Cross Reality att täcka hela Europa – och längre bort – med ett nätverk av distributörer, återförsäljare och agenter.

KehaRings VD Afrim Pllana ser stora möjligheter att etablera Cross Realitys platsbaserade VR-system C.R.E.S. (Cross Reality Entertainment System) såväl i hemlandet som i närliggande länder.

Med hjälp av den portabla versionen av C.R.E.S. ska han nu demonstrera systemet för en lång rad olika lokala företagare, inte minst köpcentrum och upplevelsecentrum.

–Vi har en plan för varje land och har redan bokat upp flera demonstrationer i Kosovo, som fungerar som en pilotmarknad. Målet är att etablera ett community för våra kunder i olika länder som kan hjälpa varandra att öka intäkterna med våra produkter och i sin tur öka efterfrågan för oss, säger Afrim Pllana.

Cross Reality har sedan tidigare installationer i Sverige och Finland, med representation även i Frankrike och Polen. Nyligen presenterade bolaget sin första affär i Saudiarabien. Fler samarbetsavtal och försäljningar väntas presenteras inom kort.

Cross Reality etablerar sig i fler europeiska länder

–Våra system måste demonstreras för att kunderna får uppleva hur enkla de verkligen är att installera och sköta, för att inte nämna att vi kan komma till deras lokaler med den portabla versionen av systemet. Därför är det viktigt för oss att ha representanter i så många olika länder och världsdelar som möjligt, säger Cross Realitys VD Patrik Zalewski.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar