Rekordmånga har förhandsbokat Huawei P20 Pro
Hem LEVERANTÖRERHUAWEI Rekordmånga har förhandsbokat Huawei P20 Pro

Rekordmånga har förhandsbokat Huawei P20 Pro

Publicerat av: Redaktionen

Den 16 april släpps Huawei P20 Pro på den svenska marknaden men redan nu finns ett mycket stort intresse kring flaggskeppstelefonen.

Rekordmånga har förhandsbokat Huawei P20 Pro 2Aldrig tidigare har så många förhandsbokat en telefon från Huawei. De som förhandsbokar Huawei P20 Pro just nu har dessutom chans att vinna en resa till fotbolls-VM i Ryssland.

Under ett exklusivt evenemang i Paris tidigare i våras presenterade Huawei sin senaste flaggskeppstelefon Huawei P20 Pro och om en vecka är det säljstart på den svenska marknaden. Många svenskar har redan valt att förhandsboka telefonen som har världens första trippelkamera från Leica.

Kameran tar högkvalitativa bilder och har en 40 megapixel RGB-sensor, 20 megapixel monokrom sensor och en sensor på 8 megapixel med teleobjektiv. Tack vare Kirin 970-processor och EMUI 8.1 baserad på Android 8.1 besitter enheten en kraftfull prestanda. Telefonen har dessutom flera AI-funktioner, stort batteri på 4000 mAh och en modern design med den nya färgen Twilight.

– Det är mycket glädjande att rekordmånga har valt att förhandsboka Huawei P20 Pro, det tyder på att telefonen är mycket efterlängtad. Det är premium och innovation på högsta nivå, en otrolig smartphone med en trippelkamera från Leica på baksidan, stort batteri och stark prestanda. Konsumenterna kommer inte bli besvikna. Den saken är klar, säger Peter Lundkvist, marknadschef på Huawei Technologies i Sverige.

Läs mer om Huawei P20 Pro här.

Huawei P20 Pro finns i butik från den 16 april och rekommenderat pris är 8590 SEK.

Relaterade Artiklar