OnePlus firar en historisk milstolpe i Europa med 3 miljoner
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus firar en historisk milstolpe i Europa med 3 miljoner

OnePlus firar en historisk milstolpe i Europa med 3 miljoner

Publicerat av: Redaktionen

Som en del i firandet kommer det finnas specialerbjudanden på OnePlus 8 Pro, OnePlus 8T, OnePlus Nord, OnePlus N10 och N100 exklusivt under 3 dagar från 21 april

OnePlus firar en historisk milstolpe i Europa med 3 miljoner

För att fira milstolpen med 3 miljoner användare och den resa OnePlus gått med deras trogna community presenterar OnePlus idag One For All.

Det är en 3 dagar kampanj som börjar 21 april och slutar den 23 april och kommer vara packat med erbjudanden som 25% på enheter och tillbehör. Dessutom kommer det finnas lottodragningar där man kan vinna 50% rabatt-kuponger och ett ultimat pris – en limited edition OnePlus Collectible. För mer information om erbjudandet gå till OnePlus hemsida.

– Vår OnePlus community har alltid varit en av hörnstenarna i OnePlus framgång och så har det varit ända sedan den första enheten OnePlus One lanserades i april 2014. OnePlus One var också en unik lansering eftersom den gjordes genom ett inbjudande system och såldes enbart via OnePlus hemsida. Då såldes mer än 1.5 miljoner OnePlus One enheter globalt enbart på OnePlus.com utan nästan någon marknadsföringsbudget. När vi nu fortsätter resan gör vi det genom att fira med One For All-kampanjen. Det gör vi eftersom vi firar 10 miljoner medlemmar globalt med 3 miljoner registrerade användare i Europa på OnePlus.com, säger Kate Parkyn, Marknadsdirektör OnePlus Europa.

Relaterade Artiklar