OnePlus lyser upp himlen med den första ’Månbågen’ någonsin fotad med OnePlus 9-serien
Hem NYHETER OnePlus lyser upp himlen med den första ’Månbågen’ någonsin fotad med OnePlus 9-serien

OnePlus lyser upp himlen med den första ’Månbågen’ någonsin fotad med OnePlus 9-serien

Publicerat av: Redaktionen

Extremt sällsynt och nästan omöjligt att se med blotta ögat, Månbågen återskapades av OnePlus för att fånga #TrueColors av fullmånen, fotad med OnePlus 9-serien.

OnePlus lyser upp himlen med den första ’Månbågen’ någonsin fotad med OnePlus 9-serien

Den unika händelsen är ett sätt att fira den globala lanseringen av OnePlus 9-serien med Hasselblad-Kamera för Mobilen med Hasselblads ikoniska naturliga färgkalibrering

OnePlus satte fyr på himlen i London med en tekniskt framkallad ’Månbåge’ som fångades med OnePlus 9-serien. En månbåge är ett sällsynt och häftigt naturfenomen som bara kan ses på en handfull avlägsna platser runt om i världen och inträffar när ljuset från månen bryts genom vattendroppar i luften, vilket betyder att det är en större sannolikhet att upptäcka en Månbåge i till exempel Victoriafallen än över Londons centrum.

Med hjälp av kraftfulla ljusprojektioner strålade genom en dimmvägg under perfekt ljus

under fullmånen, skapade OnePlus Londons alldeles egna och första någonsin konstgjorda Månbåge framför Tower Bridge och hela spektaklet fotades med OnePlus 9-serien. Den konstgjorda Månbågen tog 12 timmar att bygga och färdigställas på plats. Det gick åt 60 ton miljövänligt återcirkulerat vatten i timmen och ljuset skapades av en otroligt kraftfull 20,000 lumen ljusprojektor.

#TrueColors Månbåge har inspirerats av OnePlus partnerskap med Hasselblad. OnePlus 9-serien med Hasselblad Kamera för Mobilen har Hasselblads ikoniska naturliga färgkalibrering och tanken var att visa upp detta naturfenomen genom den naturliga färgkalibreringen på OnePlus 9-serien.

I naturligt förekommande månbågar är ljuset vanligtvis för svagt för att väcka konreceptorerna i det mänskliga ögat, vilket gör det extremt svårt att urskilja dess naturliga färger. Funktionerna i OnePlus 9-serien gör den till den perfekta kameran för att fånga fenomenet i all sin naturliga skönhet.

– Månbågar är vackra och sällsynta och ger dem som ser dem möjlighet att bevittna ett verkligt naturfenomen. Genom att samarbeta med den världsberömda kameratillverkaren Hasselblad för att skapa OnePlus 9-serien har vi gett människor möjlighet att fånga sin egen värld i vackra och naturliga färger och visa sina sanna färger – och potentiellt vinna en chans att resa runt världen också, sa Kate Parkyn, biträdande marknadschef för OnePlus Europe

Att visa upp månbågens sanna färger genom OnePlus 9-serien markerar varumärkets första steg i deras kampanj #TrueColors. Kampanjen uppmuntrar människor runt om i världen att dela bilder av vad True betyder för dem, vilket återspeglar deras ursprungliga berättelser och världen runt dem. Det är ett sätt att också utmana en värld med filter och istället visa de sanna färgerna, utan filter.

OnePlus 9-serien är OnePlus största steg framåt inom kamerakvalitet, uppnått genom sitt långvariga partnerskap med kameratillverkaren Hasselblad. Deras kameror har förevigat några av de mest ikoniska händelserna i vår moderna historia – inklusive människans första steg på månen. OnePlus nya flaggskeppskamerasystem, Hasselblad Kamera för Mobilen ger en otrolig kraft med en ny standard för färgprestanda – Naturlig färgkalibrering med Hasselblad – och högkvalitativ hårdvara för förbättrad bildkvalitet. OnePlus 9-serien erbjuder också kraftfull prestanda med den senaste Qualcomm® SnapdragonTM 888-mobilplattformen, överlägsen Smart 120Hz Fluid Display 2.0 med DisplayMate A+-klassning och branschutmanande snabbladdningslösningar, Warp Charge 65T och Warp Charge 50 Wireless. OnePlus och Hasselblad kalibrerade tillsammans OnePlus 9- och 9 Pro-sensorerna och utförde ett flertal laboratorietester med Hasselblads höga krav på färg. De arbetade sedan tillsammans för att optimera hundratals verkliga scener genom beräkningsfotografering för att finjustera färgen baserat på deras ömsesidiga förståelse för färgprestanda samt smartphoneanvändarens behov och vanor.

Under de närmaste fyra veckorna kommer alla som deltar i #TrueColors-kampanjen att kunna dela vad som är true för dom med sina bilder. Det görs i teman varje vecka: True Attitude, True Love, True Freedom och True You, och varje vecka väljer Hasselblad-fotografen Julius Hirtzberger vinnaren som får en OnePlus 9-serietelefon och andra priser. Det kommer också att finnas en möjlighet att delta i True World Experience-tävlingen, där sex vinnare vardera får chansen att resa till en av sex kontinenter och dokumentera allt på resan med OnePlus 9-serien.

Dela dina bilder på Instagram genom att använda #TrueColorsSweden så är du med i OnePlus #TrueColors-tävling. För mer information besök @OnePlus_SE på Instagram.

Relaterade Artiklar