OnePlus 12R – telefonen med oslagbar batteritid
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus 12R – telefonen med oslagbar batteritid

OnePlus 12R – telefonen med oslagbar batteritid

Publicerat av: Redaktionen

Inför den globala lanseringen av OnePlus 12-serien avslöjar företaget idag detaljer om skärm- och batteritekniken för den prisvärda R-modellen.

Enheten som erbjuder det största batteriet någonsin monterat på företagets telefoner.

OnePlus 12-serien har utvecklats för att möta branschens utmaningar i att balansera hög prestanda- och strömförbrukning, effektiv värmeavledning och en lång livslängd.

OnePlus 12R är inget undantag.

Bäst batteriprestanda någonsin

OnePlus 12R erbjuder det största batteriet i OnePlus historia – med en kapacitet på 5,500mAh – vilket bland annat innebär att enheten är optimal för mobilspelande. Batteriet i OnePlus 12R kommer även att drivas av SUPERVOOC snabbladdning samt vara utrustad med Battery Health Engine-teknologi. Denna teknik, designad av OnePlus, hjälper till att hålla batteriet i topphälsa längre än någon annan konkurrerande smartphone.

En skärmteknologi i toppklass

OnePlus 12R kommer utrustad med en LTPO 120Hz ProXDR-display av fjärde generationen. LTPO- tekniken, som även hittas i OnePlus 11, gör att telefonen kan byta sin uppdateringsfrekvens automatiskt för att maximera batteriets livslängd. Fjärde generationens LTPO-teknik, som endast återfinns i OnePlus 12R, gör att skärmen kan ändra uppdateringsfrekvens ännu snabbare och smidigare.

OnePlus 12R – telefonen med oslagbar batteritid

I stället för att växla mellan en begränsad uppsättning av uppdateringsfrekvenser kan LTPO 4.0 röra sig mellan det bredaste utbudet av frekvenser någonsin, inklusive nya 90Hz och 72Hz. Det innebär att oavsett vad en användare gör – från att spela högupplösta spel, titta på en film, eller bläddra i Chrome eller bilder – kommer skärmen ge bästa möjliga prestanda och samtidigt minska batteriförbrukningen.

Fullständiga detaljer om skärm- och batteritiden presenteras på lanseringsevenemanget den 23 januari 2024 klockan 15:00 CET.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar