Samsungs senaste tillskott till Galaxy A-serien finns nu i svenska butiker
Hem PRODUKTNYHETERMOBILTELEFONER Samsungs senaste tillskott till Galaxy A-serien finns nu i svenska butiker

Samsungs senaste tillskott till Galaxy A-serien finns nu i svenska butiker

Publicerat av: Redaktionen

De nya modellerna kommer med en förbättrad huvudkamera, optimerad batteritid och en skarp skärm som både är skonsam för ögonen och säkerställer en behaglig användarupplevelse.

Från och med idag finns Samsungs senaste A-seriemodeller Galaxy A05s och Galaxy A25 5G tillgängliga hos utvalda återförsäljare.

De två nya tilläggen till Galaxy A-serien kommer med en huvudkamera på 50MP som ger användare möjlighet att ta högupplösta bilder med hjälp av två extra kameror som fångar djupet i dina bilder och tar makrobilder.

Och med en optimerad batteritid som gör att batteriet håller i upp till två dagar, får användarna nu ännu mer ut av telefonen.

“Alla förtjänar möjligheten att uppleva fördelarna som mobilteknologi kan ge i våra liv. Med vårt senaste tillskott i Galaxy A-serien är det enklare än någonsin att uppleva Samsung Galaxys innovativa mobilupplevelse till ett förmånligt pris”, säger Oskar Smedstad, som är nordisk produktchef för Samsung.

Med Galaxy A25 5G får användarna en snygg och användarvänlig mobiltelefon. Skärmen är en av Samsungs bästa för mobiler inom detta prissegment: 6,5” FHD+ 19,5:9 120Hz sAMOLED. Infinity-U (1 000 nits). Det betyder att skärmen uppdateras snabbt och är behagligt responsiv när användaren swipear. Ljusstyrkan klarar både skarpt solsken och bländning, och med reducerat blått ljus är den också skonsam för ögonen. Kameran tar skarpa bilder på avstånd, i bredd och i detalj, och skyr inte mörkret. Med Nightography kan du fånga allt från månskensglitter till stadsscener i kvällsljus. Det långvariga och kraftfulla 5000 Ah-batteriet räcker upp till två dagars användning och sedan kan telefonen supersnabbladda en dags användning på bara 30 minuter. Två stereohögtalare med Dolby Atmos-ljud förbättrar upplevelsen av att lyssna till musik och poddar.

Galaxy A05s är telefonen för användaren som behöver en pålitlig telefon med många funktioner. På den stora 6,7″ Infinity-V-skärmen upplever du allt skarpt och ljust och med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz kan du scrolla smidigt, samtidigt som dina ögon skonas av det reducerade blå ljuset. Precis som på Galaxy A25 5G kan det kraftfulla batteriet snabbladdas, och den högupplösta 50 MP huvudkameran säkerställer både djup och skärpa i dina bilder.

Samsungs senaste tillskott till Galaxy A-serien finns nu i svenska butiker

Från och med idag, den 2 januari 2024, kommer Galaxy A25 5G och Galaxy A05s att vara tillgängliga hos operatörer och återförsäljare samt på samsung.com. Galaxy A25 5G finns i färgerna gul, blå och svart och har ett rekommenderat pris från 3790 SEK. Galaxy A05s finns i färgerna svart, silver och ljusgrönt och har ett rekommenderat pris från 1990 SEK.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar