En allt-i-ett videobar till mellanstora möteslokaler
Hem PRODUKTNYHETER En allt-i-ett videobar till mellanstora möteslokaler

En allt-i-ett videobar till mellanstora möteslokaler

Publicerat av: Redaktionen

Trenden går mot fler onlinemöten och mer hybrida kontorsmiljöer framöver och nu får företag tillgång till en ännu smartare och flexiblare lösning som stödjer just det:

En allt-i-ett videobar till mellanstora möteslokaler

Logitechs nya videobar Rally Bar uppgraderar mötesupplevelsen med video till biografkvalitet, med fantastiska färger och snygg optisk precision.

I december 2020 lanserade Logitech Video Collaborations sin nya serie med B2B-lösningar: Rally-familjen. Nu har den första familjemedlemmen, Logitech Rally Bar, landat på butikshyllorna och står redo att hjälpa verksamheter som vill främja en mer hybrid och digital möteskultur. Senare i år kommer även Rally Bar Mini och RoomMate.

Allt-i-ett videobaren Rally Bar är specifikt utvecklad för mellanstora rum. Det som särskilt utmärker den är en extra kamera som är dedikerad till AI och rumsanalys – och avancerad ljudtäckning, som även kan utvidgas med högtalarna Rally Mic Pods. På så sätt får man en skalbar lösning, som är både allsidig och enkel att använda, och som är kompatibel med Teams, Zoom och flera andra videomöteslösningar.

Rally Bars största styrkor

Knivskarp bildkvalitet

Fantastisk optik med upplösning på upp till 4K: Den motoriserade kamerastyrningen med pan- och tiltfunktion och ultraskarpa bilder skapar känslan av att man sitter i ett fysiskt möte. Rally Bar har förlustfri bildkvalitet med upp till 5X optisk zoom, som förbättras digitalt upp till 15X totalt.

Inbyggd AI bevarar fokus

Med hjälp av AI och motoriserad PTZ anpassar sig Rally Bar till mötets dynamik och håller kameran i gång. Rally Bar är nämligen utrustad med Logitech RightSense-teknologi och AI Viewfinder; en extra kamera som är dedikerad till computervision. Kameran registrerar mänskliga figurer och räknar ut, var de befinner sig i realtid. Detta förbättrar precisionen av Logitech RightSights auto-inramning och kamerakontroll, så att mötesdeltagarna alltid är i fokus – även om de hoppar in mötet lite sent eller rör sig i rummet. Med Logitech Sync Dashboard kan man även spåra dataanvändning av möteslokalen: AI-sökaren registrerar hur många personer som är i lokalen.

Fantastiskt ljud

Rally Bar levererar ett kraftigt, fylligt ljud och ser till att varje röst i lokalen hörs tydligt. Högtalarna har ultralåg förvrängning och levererar kristallklart ljud till rummets alla hörn. En anpassningsbar mikrofongrupp fångar upp varje röst från varje enskild plats med utmärkt klarhet och fokuserar automatiskt på den som talar. Mikrofonerna utjämnar också högre och mjukare röster automatiskt och minskar oönskat ljud.

Otroligt enkel att starta och administrera

Rally Bar kan enkelt anslutas via USB till i stort sett alla typer av pc eller Mac utan behov av ytterligare mjukvara. Videokonferensprogram som Teams och Zoom kan köras lokalt på Rally Bar. Dessutom stödjer Rally Bar även andra populära videokonferenstjänster som GoToMeeting, Pexip och RingCentral. Installationen tar några minuter och du kan enkelt övervaka och hantera videobaren från en enda plattform, t.ex. via Logitech Sync eller önskad administrationspanel.

Läcker design

Rally Bar har slanka, rundade kanter och en elegant, minimalistisk look. Högtalarna är klädda i återanvänt polyestertyg och kan fås i färgerna grafitgrå eller vit.

Priser och tillgänglighet

Logitech Rally Bar levereras med inbyggt stöd för Zoom Rooms. Stöd för Microsoft Teams Rooms på Android kommer inom kort. Rekommenderat pris för Rally Bar är 39 999 SEK.

Logitechs portfölj kommer även bli kompatibel med GoToMeeting, Pexip och RingCentral.

Relaterade Artiklar