Hem PRODUKTNYHETER Logitech höjer ribban för videokonferenser

Logitech höjer ribban för videokonferenser

Publicerat av: Redaktionen

Hybridkontoret blir mycket bättre med enkla, flexibla och skalbara videokonferenslösningar.

Logitech höjer ribban för videokonferenser 6Idag höjer Logitech  ribban för videokonferenslösningar, med nästa generations mobila och datorbaserade lösningar som fungerar med populära videokonferenstjänster som Microsoft Teams och Zoom. Logitech Rally Bar, utformad för mellanstora rum, och Logitech Rally Bar Mini, utformad för mindre rum, ger knivskarp video och kristallklart ljud med en och samma enhet. Logitech RoomMate är byggd för större konferensrum och gör det möjligt att köra videokonferenser på Logitech-kameror som Rally Plus utan att behöva ha en PC eller Mac inkopplad. Nu blir det mycket enklare att installera, hantera och använda videokonferensutrustning och få bättre möten i dagens dynamiska och hybridiserade arbetsmiljöer.

“Vi har alltid fokuserat på det kunderna vill ha, och det är produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris,” säger Scott Wharton, direktör för Logitech Video Collaboration. “Vi vill göra våra produkter större och bättre, men mindre komplicerade. Det kan gälla sådant som användarvänlighet, hanterbarhet och skalbarhet. Vårt mål är att alla konferensrum världen över ska vara utrustade för videokonferenser, och därför måste vi göra det enkelt och kostnadseffektivt. Det tror vi att vi har lyckats med med de här nya produkterna.”

Logitech höjer ribban för videokonferenser 7Videokonferenser fortsätter att vara en viktig del av alla arbetsplatser, och Logitechs senaste produkter sätter den nya standarden för flexibla lösningar. Det går att köra videokonferensprogram som Microsoft Teams eller Zoom direkt på Rally Bar och Rally Bar Mini, eller ansluta dem via USB till en PC eller Mac i rummet. Du kan lätt koppla in din egen laptop och köra valfri videokonferensprogramvara på den. Logitechs nya produkter stödjer även videokonferenstjänster som GoToMeetingPexip och RingCentral.

Nu har företag tillgång till skalbara lösningar som är otroligt flexibla och enkla att använda, med funktioner som en andra kamera särskilt avsedd för AI och rumsanalys och bättre ljud via Rally Mic Pods. Man kan försäkra sig om att alla konferensrum, oavsett storlek, kan utrustas med nästa generation Logitech-produkter så att alla anställda, inklusive de som arbetar på distans, kan hänga med utan att missa något.

“Vårt företag har haft möjligheten att använda Logitech Rally Bar, och vi blev imponerade av hur bra den fungerade”, säger Tomer Mekhty, direktör för globala IT-operationer på ServiceNow. “Med bättre bild och ljud, samt enkel och snabb installation, är Rally Bar en perfekt lösning för våra moderna konferensrum.”

“I dessa tider, då det inte går att arbeta som vanligt, rekommenderar Ricoh Logitechs videokonferenslösningar och deras avancerade och breda produktutbud som hör till. Logitech arbetar stenhårt för att få ut den senaste tekniken på marknaden och leverera gedigna men enkla lösningar och program. De lyssnar alltid på användarna och har oss i åtanke, vilket är viktigt för all framgångsrik teknikutveckling. Logitech Rally Bar-produkterna kommer att gagna våra kunder genom att ge dem den ultimata flexibiliteten och ett nytt tänk kring mötesrum,” säger Andrew Nelson, försäljningschef för EMEA-regionen på Ricoh Europe PLC.

Rally Bar och Rally Bar Mini har fantastisk prestanda, och de här funktionerna är värda att lyfta fram:

  • Logitech höjer ribban för videokonferenser 8Fantastisk bildkvalitet i 4K-upplösning: Den motoriserade kamerastyrningen och knivskarpa bilden (stödjer upplösningar upp till 4K) får det att kännas som att man befinner sig i samma rum. Rally Bar har perfekt bildkvalitet med optisk zoom på upp till 5X, som kan förstärkas digitalt upp till 15X.
  • Alla röster hörs tydligt: Avancerad ljudteknik har gett bägge videoenheterna högtalare med ultralåg förvrängningsgrad, som fyller rummet med kristallklart ljud. En adaptiv mikrofonuppsättning fångar upp alla deltagares röster med fokus på talaren, filtrerar bort oönskat brus och jämnar ut ljudnivåer automatiskt. Ett patenterat antivibrationssystem minskar högtalarvibrationer som färdas genom väggar, ställ och bord, så att alla hörs perfekt.
  • Otrolig design: Rally Bar och Rally Bar Mini får ett elegant och minimalistiskt utseende med sina rundade kanter. Båda enheterna finns i grått och vitt, vilket får dem att passa in perfekt i ett modernt konferensrum. Högtalarna är täckta av tyg i återvunnen polyester.
  • Supersmart, med inbyggd AI: Båda enheterna är utrustade med Logitech RightSense-musik och AI Viewfinder, en andra kamera särskilt avsedd för datorseende. Kameran upptäcker människor och håller koll på var de befinner sig, vilket gör det enklare för Logitech RightSight att ställa in kameran så att mötesdeltagarna alltid är i fokus, även om de kommer sent eller rör sig i rummet.
  • Otroligt enkel att installera, hantera och övervaka: Utöver den mångsidiga designen har Rally Bar och Rally Bar Mini supersmidig kabelhantering och flexibla monteringsalternativ som gör att den är lätt att installera och tar upp lite yta. Det tar bara några minuter att installera videoenheterna, och de kan lätt övervakas och hanteras från en och samma plattform med Logitech Sync eller någon annan tjänst för enhetshantering. Dessutom kan du få insyn i hur dina konferensrum används genom automatisk räkning av deltagare, vilket kan vara viktigt för att se till att brandsäkerhetsföreskrifter efterlevs.

Prissättning och tillgänglighet

Logitech höjer ribban för videokonferenser 9Logitech Rally Bar är den första av nästa generations produkter och börjar säljas vid kvartalets slut. Rally Bar har inbyggt stöd för Microsoft Teams Rooms på Android och Zoom Rooms-utrustning. Zoom är förinstallerat. Rally Bar Mini och Logitech RoomMate kommer senare.

Rekommenderat pris för Rally Bar är 3 999 EUR; rekommenderat pris för Rally Bar Mini och Logitech RoomMate är 2 999 EUR respektive 999 EUR.

 

 

Relaterade Artiklar