OnePlus lanserar två nya produkter i Europa
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus lanserar två nya produkter i Europa

OnePlus lanserar två nya produkter i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Teknikföretaget OnePlus presenterar lanseringsdatumet för en ny lifestyle-version av OnePlus Watch 2 och att surfplattan OnePlus Pad Go kommer till Europa.

OnePlus lanserar två nya produkter i EuropaBåda produkterna kommer att lanseras den 23 april klockan 15:00.

 Lifestyle-versionen av OnePlus Watch 2 kommer att vara tillgänglig exklusivt i Europa, vilket markerar en viktig milstolpe i OnePlus engagemang för regionen och önskan att leverera relevanta android-enheter till konsumenterna.

Lanseringen av båda produkterna är starkt kopplade till OnePlus strategi att bygga ett sammankopplat ekosystem av premiumenheter som fungerar sömlöst med varandra.

– Förra året berättade vi om en ny produktstrategi som innebär att bygga ett kraftfullt, premium och uppkopplat ekosystem av OnePlus-enheter. Detta inkluderade ett åtagande att bredda vår portfölj i kategorier utöver smartphones till ljud, surfplattor och bärbara enheter. Europa representerar en nyckelregion i denna långsiktiga strategi och vi är glada att fördjupa våra rötter här med vår första exklusiva produkt någonsin i Europa, lifestyle- versionen av OnePlus Watch 2, samt att ta vår mycket älskade och prisvärda OnePlus Pad Go till konsumenterna här, säger Bingo Liu, CEO of OnePlus Europe.

 OnePlus Watch 2 lanserades i februari tidigare i år. Med sitt dubbla chipset, branschledande batteritid på 100 timmar och exakta träningsspårning har OnePlus Watch 2 fått ryktet om sig att vara en av de bästa Android-smartklockorna i branschen, samt OnePlus snabbaste sålda enhet under de senaste två åren. Eftersom stil och individualism är viktiga köpkriterier för konsumenter i Europa lanserar OnePlus den nya lifestyle-versionen av OnePlus Watch 2 för att hjälpa användare att kombinera stil med funktionalitet.

OnePlus Pad, den första surfplattan från OnePlus, fick stor uppmärksamhet efter lanseringen 2023 och har sedan dess blivit hörnstenen i OnePlus ekosystem. Efter det positiva mottagandet av OnePlus Pad Go i Indien 2023 är OnePlus glada över att utöka sitt utbud av surfplattor i Europa och ge konsumenterna i regionen ett mer prisvänligt alternativ.

 

 

 

Relaterade Artiklar