OnePlus lanserar smartklocka och surfplatta exklusivt för Europa
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus lanserar smartklocka och surfplatta exklusivt för Europa

OnePlus lanserar smartklocka och surfplatta exklusivt för Europa

Publicerat av: Redaktionen

OnePlus stärker sin produktportfölj i Europa med två högkvalitativa enheter.

Smartklockan OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition lanseras exklusivt för Europa – med funktioner som det branschledande 100-timmarsbatteriet.

OnePlus lanserar smartklocka och surfplatta exklusivt för Europa

I samband med detta släpps även OnePlus Pad Go till den europeiska marknaden.

Teknikföretaget OnePlus introducerar två spännande tillägg i sin europeiska produktportfölj – den exklusiva smartklockan OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition och surfplattan OnePlus Pad Go. Båda produkterna presenterades vid ett lanseringsevent i Helsingfors som en del av OnePlus strategi att erbjuda premium Android-enheter som passar in OnePlus ekosystem.

– Som ett premiumvarumärke för Android är vår senaste produktstrategi centrerad kring att bygga ett kraftfullt och uppkopplat ekosystem med högkvalitativa enheter inom smartphones, surfplattor, bärbara enheter och ljud. Europa är en av våra nyckelregioner och vi är fast beslutna om att ge vårt Community en snabb och smidig produktupplevelse. Tillägget av den senaste OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition understryker vikten av den europeiska regionen och vårt engagemang för att ta fram lokalt relevanta produkter. Expansionen av vårt surfplatteerbjudande med OnePlus Pad Go förstärker vårt uppdrag att göra fantastisk teknik tillgänglig för alla, säger Bingo Liu, CEO, OnePlus Europe.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition är inspirerad av skandinavisk skönhet och designestetik. Den förkroppsligar en perfekt blandning av stil och funktionalitet, vilket möjliggör att användare sömlöst kan växla mellan alla aspekter av vardagen. Designen är inspirerad av havet och dess nyanser i kunglig blå och ljusa vita färger med en exklusiv tvåfärgad blå GMT-urtavla som påminner om klassiska marina GMT-kronometrar.

Smartklockan är tillverkad med fokus på detaljerna och har ett helt nytt läderband som kombinerar flourgummi och äkta läder för en lyxig och skön känsla mot huden. OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition har en 1.43-tums högupplöst skärm, ett chassi i rostfritt stål med 2.5D safirglas samt en borstad och polerad yta för längre livslängd och lyxig estetik.

Invändigt drivs OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition av dubbla chipset som erbjuder branschledande 100-timmars batteritid och exakt träningsspårning. Klockan har blivit känd som en av de bästa Android- smartklockorna i branschen och är OnePlus snabbast sålda enhet under de senaste två åren.

Samtidigt som OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition lanseras kommer även OnePlus Pad Go att utöka OnePlus erbjudande av surfplattor i Europa. OnePlus Pad Go har en anmärkningsvärd 2.4K-skärm, den högsta upplösningen som för närvarande finns på marknaden, och erbjuder enastående kvalitet för ett bra pris.

Som ett komplement till det visuella har imponerande funktioner integrerats som Dolby Atmos och Eye Care-funktioner. Skärmen är också certifierad av TÜV Rheinland som en Full Case Display, vilket lyfter OnePlus engagemang för användarens välbefinnande.

Utöver hårdvarans överlägsenhet uppvisar OnePlus Pad Go en problemfri synergi med OnePlus smartphones och erbjuder en rad intelligenta funktioner. Till exempel möjliggör Content Sync sömlösa urklipp och fotodelning mellan surfplattan och OnePlus smartphones medan Cellular Data Sharing på non-LTE-modeller säkerställer en mer tillförlitlig och energieffektiv anslutningsmetod jämfört med vanliga hotspot-anslutningar.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition är tillgänglig från 4990 SEK/NOK och går att förbeställa från och med 23 april. Officiell säljstart 7 maj.

OnePlus Pad Go är tillgänglig från 3990 SEK/NOK med officiell säljstart 23 april.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar