OnePlus släpper priserna för OnePlus Pad
Hem LEVERANTÖRERONEPLUS OnePlus släpper nu priserna för OnePlus Pad

OnePlus släpper nu priserna för OnePlus Pad

Publicerat av: Redaktionen

Det globala teknikföretaget OnePlus presenterar idag priset på deras första surfplatta, OnePlus Pad.

Surfplattan sålde slut under Early Bird-erbjudandet, redan innan priset hade meddelats.

I samband med detta presenteras även ett nytt förbeställningserbjudande.

I början av april släpptes OnePlus Pad med ett Early Bird-erbjudande som gjorde att enheten sålde slut inom fem dagar. Nu kommer ett nytt erbjudande för surfplattan med förbeställning från och med fredag den 28 april klockan 11:00 på oneplus.com.

– Tidigare i år berättade vi om vår ambition att bygga ett överlägset digitalt liv för våra kunder. Idag tar vi nästa stora steg genom att släppa priserna och förbeställningsdatum till vår första surfplatta OnePlus Pad. Efter att ha blivit slutsåld under Early Bird-erbjudandet tidigare i april är vi glada att människor är lika exalterade över OnePlus Pad som vi är, säger Toumas Lampen, European Head of Strategy på OnePlus.

Den nya surfplattan OnePlus Pad kommer att säljas för 5990 kr. Dessutom presenteras priserna för OnePlus Pads snygga och anslutningsbara tillbehör: OnePlus Stylo (penna) 1169 kr, OnePlus magnetiska tangentbord 1799 kr, OnePlus foliofodral 699 kr samt OnePlus 80W SUPERVOOC adapter 419 kr.

OnePlus Pad finns tillgänglig i färgen Halo Green med 8 GB RAM / 128 GB. Den kombinerar en extremt snabb och smidig upplevelse med enkel återgivning och fantastisk design. OnePlus Pad är perfekt anpassad till 2023 med 5G och lång batteritid.

OnePlus släpper priserna för OnePlus PadErbjudanden

OnePlus presenterar ett nytt förbeställningserbjudande och incitament som inkluderar gåvor på köpet med ett värde upp till 699 kr. Alla som förbeställer sin OnePlus Pad på oneplus.com kommer att få välja mellan två olika gåvor: OnePlus foliofodral eller OnePlus SUPERVOOC adapter.

Erbjudandet kommer att finnas tillgängligt på OnePlus Pads förbeställningssida från och med den 28 april.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar